U18 - joukkueella vahva startti Mestiksen jatkosarjassa
ROKI U18Julkaistu: 20.12.2021 13.21

U18 - joukkueella vahva startti Mestiksen jatkosarjassa

Roki U18 jatkoi taivaltaan marraskuussa Mestiksen jatkosarjaan. Ensimmäisen jatkosarjapeli tappion jälkeen U18 pystyi kääntämään nopeasti kelkan kohti voitokasta linjaa ja nousukiito on vienyt Rokin sarjan kärkipaikalle. Sarja on todella tasainen ja sijoitukset elävät hyvin pienillä eroilla koko ajan, joten päät on pidettävä kylmänä ja keskityttävä jokaiseen peliin huolella.

Kulunut viikko on mennyt valtaosalla pelaajista sairastellessa, jonka takia lauantain kotipeli Jokipoikia vastaan jouduttiin harmillisesti siirtämään helmikuulle 2022. Seuraava sarjapeli Rokilla onkin loppiaisena 6.1.2022 kotona Kajaanin Hokkia vastaan. Tammikuussa onkin sitten tiukka peliputki kun loppiaisen jälkeen kuun jokaisena viikonloppuna pelataan ja reissataan.

Nyt keskitytään vielä vuoden viimeiseen treeniviikkoon ja sitten jäädään lyhyelle joululomalle. Roki U18 haluaa toivottaa kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Erityiskiitos kuluneesta syksystä kaikille taustajoukoille ja tukijoille!