U18 jatkaa Mestiksen ylempään jatkosarjaan
ROKI U18Julkaistu: 08.11.2021 18.08

U18 jatkaa Mestiksen ylempään jatkosarjaan

Roki U18 on varmistanut Mestiksen ylemmän jatkosarjapaikan sekä samalla koko kolmen lohkon alkusarjan voiton. Viikko sitten pelatut ja ylivoimaisesti voitetut vieraspelit Diskosta ja S-Kiekkoa vastaan sekä kuluneen viikonlopun kotipelit Diskosta ja Hokkia vastaan tekivät selväksi, kuinka jäätävän kylmä pohjoistuuli on. Käytännössä Roki voitti kaikki alkusarjan pelit, lukuun ottamatta yhtä jatkoaika tappiota Hermestä vastaan ja jatkoaika voittoa Sport Ak vastaan.

U18 Mestiksen ylempi jatkosarja käynnistyy 20.11. Sarja pelataan kaksinkertaisena + lisäksi kolmen joukkueen kaksinkertaisena välisarjana. Pelejä kertyy yhteensä 26 kpl/joukkue. Sarjassa pelaavat Roki, Hokki, Hermes, Ässät Ak, Ilves Ak, HYRI, TPS Ak, K-Espoo Blues, GrIFK, HIFK Ak, K-Kissat ja Jokipojat. Välisarjassa pelaavat Rokin kanssa Hokki ja Hermes.

U18 joukkueen pelit ovat kehittyneet syksyn aikana tasaisen hyvin ja joukkue on vahvistunut niin yksilö - kuin joukkuetasollakin.

- Läpi alkusarjan pystyttiin pienin askelin kehittämään omaa toimintaa ja tuomaan tasaiseen tahtiin uusia vivahteita meidän pelaamiseen. Yksilöinä pojat tekee arjessa laadukkaasti töitä ja ovat erittäin sitoutuneita joukkueen yhteiseen tekemiseen, kuvailee päävalmentaja Juuso Nieminen syksyn toimintaa.

Nieminen uskoo pelaajiinsa ja joukkueeseen tulevan jatkosarjan osalta, vaikka kevät ei odotetusti tule olemaan helppo.

- Jatkosarjan odotukset on tottakai siinä mielessä korkealla, että ollaan näytetty pystyvämme kehittämään pelaamista koko ajan. Samalla joukkue on osoittanut erittäin kypsää ja kurinalaista pelaamista, joka antaa hyvät lähtökohdat tulevaan sarjaan. Kohti vuodenvaihdetta ja kevättä kun mennään niin pelit kovenee ja ilmaisia pisteitä ei ole tulossa yhtään. Mahtava asia poikien puolesta, että joka kerta kun pelipaidan saa pukea päälle pitää näyttää paras versio itsestään.

Kuva: Arno Hämäläinen


Joukkueen uusimmat uutiset