Yhteenkuuluvuustesti tulee taas - Osallistu ja vaikuta!
Julkaistu: 23.11.2023 14.57

Yhteenkuuluvuustesti tulee taas - Osallistu ja vaikuta!

Kehitämme RoKissa toimintaamme koko ajan entistä vahvemmin tietoon perustuen ja tässä tavoitteessa hyödynnämme erilaisten kyselyiden lisäksi HedCoach for Sportsin tiedolla johtamisen konseptia, Urheiluseura 2.0 alustaa.

RoKin seuratoimijoille, eli harrastajiemme vanhemmille, joukkueiden johtoryhmille, seuran työntekijöille sekä RoKin yhteistyökumppaneille suunnatut HedCoach® Yhteenkuuluvuustestit ovat olleet osa seuran toimintaa jo keväästä 2022 lähtien, jolloin RoKi lähti mukaan pilotoimaan Urheiluseura 2.0 alustaa.

Testi koostuu erilaisista väittämistä, joiden avulla kartoitetaan kuinka osallistuvaa, tavoitteellista, yksimielistä ja tyytyväistä RoKin seuraväki on. Testin avulla kerättyä ja analysoitua tietoa käytämme seurayhteisömme kehittämiseen ja johtamiseen. Analysoitu data nostaa esille esimerkiksi seuran keskeiset kehittämiskohteet, sekä auttaa tunnistamaan seurassa piilevää osaamista ja hyviä toimintamalleja.

Seuraava testikierros toteutetaan sähköisesti viikolla 48 ja se toimitetaan sähköpostitse kaikille joiden yhteystiedot löytyvät Jopox-järjestelmästä. Testiin vastataan anonyymisti ja HedCoach for sport tiimi käsittelee kaikki vastaukset niin, etteivät ne ole yhdistettävissä tiettyyn henkilöön. Aineisto luovutetaan anonymisoituna Turun Yliopistoon tutkimuskäyttöön.

Toivomme jälleen aktiivista osallistumista testiin, jotta saamme mahdollisimman oikeaa ja kattavaa tietoa seuran tilasta ja osaamme suunnata kehittämistoimia oikeisiin asioihin. Meille seurassa on myös tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin.

Lisätietoja saat seuran johtokunnan jäseneltä Sanna-Maria Kumpulalta (sannamariakumpula(at)gmail.com), joka vastaa seurassa tiedolla johtamisen kehittämisestä.

Lue lisää HedCoach for Sport Urheiluseura 2.0