Selaat arkistonäkymää Rovaniemen Kiekko / 2022-2023 /
Osallistu seuratoiminnan kehittämiseen ja vastaa Yhteenkuuluvuustestiin
Julkaistu: 27.03.2023 10.23

Osallistu seuratoiminnan kehittämiseen ja vastaa Yhteenkuuluvuustestiin

Haluamme RoKissa kehittää toimintaamme jatkossa entistä vahvemmin tietoon perustuen ja tässä tavoitteessa hyödynnämme HedCoach for sportsin tiedolla johtamisen konseptia. Harrastajiemme vanhemmille, joukkueiden johtoryhmille, seuratoimijoille sekä RoKin yhteistyökumppaneille suunnatut HedCoach® Yhteenkuuluvuustestit ovat jatkossa osa seuran toimintaa ja testejä tullaan toteuttamaan noin kolme kertaa kauden aikana. Testit koostuvat erilaisista väittämistä, joiden avulla kartoitetaan kuinka osallistuvaa, tavoitteellista, yksimielistä ja tyytyväistä RoKin seuraväki on.

Seuraava testikierros toteutetaan sähköisesti viikolla 13 ja se toimitetaan seuraväelle sähköpostitse kaikille joiden yhteystiedot löytyvät Jopox-järjestelmästä. Testiin vastataan anonyymisti ja HedCoach for sport tiimi käsittelee kaikki vastaukset niin, etteivät ne ole yhdistettävissä tiettyyn henkilöön. Aineisto luovutetaan anonymisoituna Turun Yliopistoon tutkimuskäyttöön.

Arvostamme suuresti jokaista vastausta ja toivommekin aktiivista osallistumista testiin, jotta saamme mahdollisimman oikeaa ja kattavaa tietoa seuran tilasta ja osaamme suunnata kehittämistoimia oikeisiin asioihin. Meille seurassa on myös tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin.

Testien tulosten sekä mahdollisten kehittämistoimenpiteiden läpikäynti tulee osaksi johtokunnan toimintaa sekä joukkueiden omia vanhempainpalavereita. Lisätietoja saat seuran johtokunnan jäseneltä Sanna-Maria Kumpulalta (sannamariakumpula(at)gmail.com), joka vastaa seurassa tiedolla johtamisen kehittämisestä.

HedCoach for sport on seuratoiminnan johtamisjärjestelmä, joka hyödyntää dataa ihmisten kehittämisessä ja motivoinnissa. Seurat ja liitot etenevät prosessissaan eri tahtiin ja Rovaniemen Kiekko on yksi edelläkävijäseuroista matkalla kohti oppivaa seurayhteisöä! Lue lisää täältä ja täältä


Kuva HedCoach for Sports Missio