Heikki Kemppainen jatkaa seuran Urheilutoimenjohtajana
Julkaistu: 16.02.2023 13.51

Heikki Kemppainen jatkaa seuran Urheilutoimenjohtajana

Rovaniemen Kiekon johtokunta on päättänyt, että Heikki Kemppainen jatkaa seuran Urheilutoimenjohtajana 2 +1 vuotisella sopimuksella. Kemppainen on toiminut kaksi edellistä kautta samassa tehtävässä. Uudessa sopimuksessa Kemppainen tulee vastaamaan myös Lapin Urheiluakatemian lajivastaavan tehtävistä.

-Olen todella otettu ja kiitollinen siitä, että minut valittiin jatkamaan seuran Urheilutoimenjohtajana. Rovaniemen Kiekko on tarjonnut minulle madollisuuden kasvaa ihmisenä, urheilijana ja jääkiekkoilijana 15 kauden ajan, jonka lisäksi olen saanut toimia kaksi kautta juniorivalmentajana, viisi kautta Taitovalmentajana ja kaksi kautta Urheilutoimenjohtajana. Näiden 24 kauden aikana seura on kasvanut ja kehittynyt todella paljon, niin urheilullisesti kuin rakenteellisesti. On hienoa että saan olla mahdollistamassa seuran edelleen kehittymistä ja uuden strategian jalkauttamista, Kemppainen kertoo.

Puheenjohtaja Tiina Yrjänheikin mukaan Heikin valinta tämän pestin jatkamiseen oli luontevaa, sillä hänellä on todella monipuolinen ja pitkä tausta seurassa sekä urheilutoiminnan osalta erinomaista osaamista ja hän haluaa kehittyä koko ajan työssään. Yrjänheikin mukaan on todella tärkeää, että Kemppainen on jatkamassa strategiauudistusta ja myös mukana jalkauttamassa sitä seuran toimintaan.