Kauden 2023-2024 päävalmentajat U16-U20 kilpajoukkueisiin!
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 03.02.2023 11.56

Kauden 2023-2024 päävalmentajat U16-U20 kilpajoukkueisiin!

Mika Uramo, U20 kilpajoukkueen päävalmentaja

"Olemme pelaajien ja johtoryhmän kanssa kehittäneet neljän kauden ajan U20 toimintaa ja sen rakenteita. Pelaajisto on tuossa ajassa kokolailla vaihtunut ja myös oma roolini valmentajana muuttunut. Koko ajan on puskettu joukkueena ja yksilöinä eteenpäin. Tulokset ovat rohkaisevia, mutta tekemätöntä työtä riittää edelleen. Haluamme kilpailla jatkossakin mahdollisimman korkealla tasolla. Se on ainoa keino tuottaa aiempaa valmiimpia pelaajia Rokin edustusjoukkueelle. Tiedämme mitä tulee kehittää, joten askelmerkit tulevaan ovat aika selkeät."

Henrik Kärkkäinen, U18 kilpajoukkueen päävalmentaja

"Hienoa jatkaa RoKissa. Seuran toiminta ottaa vuosi vuodelta askeleita eteenpäin, joten on mahtavaa olla mukana kehittämässä seuraa sekä erityisesti eteenpäin haluavia nuoria pelaajia. 06 ja 07 ikäluokkien pelaajat ovat tuttuja U16 vaiheesta, mikä tekee itselleni tulevasta kaudesta erittäin mielenkiintoisen. Tulevalle kaudelle tavoitteet tullaan asettamaan harjoittelun ja pelaamisen osalta korkealle ja niiden eteen tullaan tekemään päämäärätietoisesti töitä.

U18 joukkueen Tryoutit tullaan järjestämään huhtikuun aikana. Mahdollisuudesta osallistua try-out tapahtumaan voi tiedustella Henrik Kärkkäiseltä. Tarkempi tieto tapahtumasta sekä päivämääristä ilmoitetaan lähempänä."


Oskari Malinen, U16 kilpajoukkueen päävalmentaja

"Kuluvalla kaudella 08-ikäluokan tavoitteena on ollut kilpakiekkoon valmistautuminen ja harjoitettavuuden kehittäminen. Pojat ovat tehneet kauden aikana kovasti hommia, ja kehitys on ollut todella positiivista niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Oma valmentajapolkuni on kehittynyt luonnollisesti tähän pisteeseen ja olen todella innoissani sekä motivoitunut lähtiessäni tähän pestiin.

Seuran toiminta on kehittynyt vuosi vuodelta ja siihen pyrin tuomaan mukaan oman panokseni. Seuran toiminnasta ja toimijoista näkyy jatkuva halu kehittyä sekä kehittää toimintaa. Tällainen ympäristö on myös loistava paikka kehittyä valmentajana. Ylpeänä lähden tuomaan omaa osaamistani ja intohimoani lappilaisen kiekon sekä RoKi:n eteen!"

Mikäli olet kiinnostunut ensi kaudesta, niin ota rohkeasti yhteyttä Oskariin!

Kaikki valmentajien yhteystiedot löytyvät www.rovaniemenkiekko.fi

Tulemme julkistamaan seuran muitakin rekrytointeja ja valmennusvalintoja sueraavien viikkojen aikana.