Taitojäät U11-U14 ikäluokille
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 21.09.2022 20.36

Taitojäät U11-U14 ikäluokille

Tuomme taitojäätoiminnan uutena lisäharjoittelu mahdollisuutena U11-U14 ikäluokkien kenttäpelaajille. Toiminta alkaa Lokakuussa ja harjoittelu tapahtuu perjantai-iltapäivisin Lappi Areenan Kisahallissa klo.15:00-15:50. Taitojäät ovat joukkuetoiminnasta erillään olevaa lisämaksullista toimintaa. Toiminnasta vastaavat seuran Taitovalmentaja Alexi Salonen, Urheilutoimenjohtaja Heikki Kemppainen, yhdessä seuran muun valmennuksen kanssa.

Toimintaan ilmoittaudutaan aina kuukaudeksi / jaksoksi kerrallaan ja laskutus tapahtuu aina kuukauden päätteeksi. Koska paikkoja on rajoitetusti (max. 30 pelaajaa) ovat ilmoittautumiset sitovia. Uudelle kuukaudelle / jaksolle ilmoittautuminen avataan kaksi viikkoa aikaisemmin ja se sulkeutuu viikkoa aiemmin tai kun max. määrä on täyttynyt. Kuukausikohtaiset kustannukset vaihtuvat jääharjoitusten määrän mukaan, joka tapahtumista / lomista riippuen on 3.-5. harjoitusta kuukautta kohti.

Lokakuussa alkavan jakson kustannus sekä teemat ja sisällöt ovat tässä:

Lokakuu (50€ / seuran omat pelaajat ja 60€ / seuran ulkopuoliset pelaajat)

Painopisteenä luistelu

7.10 Teränkäyttö/tehokas potku

14.10 Luistelun perustekniikat

21.10 Luistelun monipuolisuus

28.10 Luistelun monipuolisuus 2


Jäällä täysipelivarustus, oma harjoituspaita sekä juomapuollo. Jokaisen osallistujan tulee olla kopissa valmiina varusteet päällä 10min ennen jään alkua.

Ilmoittautumaan pääset tästä!