​Maalivahti Janika Järvikari ja hyökkääjä Viivi Iso-Kouvola jatkosopimuksiin RoKin naisten kanssa!
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 01.08.2022 14.00

​Maalivahti Janika Järvikari ja hyökkääjä Viivi Iso-Kouvola jatkosopimuksiin RoKin naisten kanssa!

Maalivahti Janika Järvikari, 22, ja Viivi Iso-Kouvola, 23, ovat tehneet jatkosopimukset RoKin naisten edustusjoukkueen kanssa!

Janika Järvikari on lähtöisin Kirkkonummelta ja saapui Rovaniemelle opiskelemaan ammattikorkeakouluun liikunnanohjaajaksi kaksi vuotta sitten. Viime kaudella Janika olikin joukkueen yksi tärkeimmistä pelaajista tiukoissa otteluissa!

-
Uuteen kauteen RoKissa lähden innokkaana. Tulevalta kaudelta odotan kehittymistä niin lajissa kuin urheilijanakin. Jatketaan kovaa työntekoa yhdessä joukkueena ja yksilöinä, Janika kommentoi jatkostaan RoKissa.

-
Janika otti itseään urheilullisesti niskasta kiinni, nyt on mielenkiintoista nähdä mihin se johtaa. Janika osoitti viime kauden aikana kykynsä pelata henkisesti vaativissa tilanteissa, kommentoi päävalmentaja Tuomas Liitola.


Viivi Iso-Kouvola jatkaa tulevan kauden sinisissä ja onkin yksi tärkeimmistä joukkueen pelaajista niin kaukalossa kuin kopissakin. Viivi on vienyt joukkuetta eteenpäin ja tulevalle kaudelle tavoitteet ovat selkeät.

-
Rovaniemellä puitteet urheilijalle ovat huippuluokkaa. Tiivis yhteistyö seuran sisällä edesauttaa kehittymistä yksilönä ja onkin hienoa jatkaa tätä matkaa RoKin mukana vielä ensi kaudellakin! Kesän treenikausi oli onnistunut ja nyt onkin aika näyttää oma osaaminen kaukalossa toden teolla. Nähdään Kirnussa ja eiköhän näytetä, mitä se kuuluisa Lapin energia oikeasti on, kommentoi Viivi tulevasta kaudesta.

- Viivi väläytteli parastaan viime kaudella, tämä on se kausi kun on aika lyödä itsensä läpi, kommentoi päävalmentaja Tuomas Liitola.


RoKin liigajoukkueen kausi on parhaillaan käynnissä ja ensimmäiset harjoitusottelut pelataan turnauksena Lappi Areenalla 12.–14.8. Tervetuloa kannustamaan!

Naisten Liigan kausi alkaa Hämeenlinnan aloitusturnauksella 10.–11. syyskuuta, ja RoKin ensimmäinen kotiottelu pelataan 17. syyskuuta Team Kuortanetta vastaan.

RoKi Naisten kausarikampanja on täällä taas. Kampanja toteutuu, mikäli saamme vähintään 500 varausta 15.6.2022 mennessä. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse kampanjan toteutumisen, laskutukseen ja korttien toimitukseen liittyen. Tilaa omasi osoitteesta: https://bit.ly/3nlm895

RoKin naisten liigajoukkueen sopimustilanne 2022–23:

Maalivahdit (3): Olivia Last (2023) Janita Haapasaari (2023) Janika Järvikari (2023)

Puolustajat (5): Marianne Lassila (2023), Maria Heinonen (2023), Oona Koski (2023), Aada Pietilä (2023), Lucie Velinská (2023+2)

Hyökkääjät (7): Jasmin Karjalainen (2023), Linnea Tulkki (2023), Emma Lappalainen (2024), Iida Lappalainen (2024), Eveliina Ollila (2023), Magdaléna Felcmanová (2023+1), Viivi Iso-Kouvola (2023)