​Hyökkääjä Eveliina Ollila ja maalivahti Janita Haapasaari jatkosopimuksiin RoKin naisten kanssa!
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 28.07.2022 12.00

​Hyökkääjä Eveliina Ollila ja maalivahti Janita Haapasaari jatkosopimuksiin RoKin naisten kanssa!

Hyökkääjä Eveliina Ollila, 33, ja maalivahti Janita Haapasaari, 25, jatkosopimuksiin RoKin naisten edustusjoukkueen kanssa!

Eveliina Ollila on kokenut RoKin hyökkääjä ja jatkaa myös tulevalla kaudella RoKi-paidassa johdattaen joukkuetta omalla esimerkillään. Eve on työteliäs pelaaja, joka osoittaa kykynsä kehittyä liigatasolla kaudesta toiseen!

-
Seura on tehnyt yhdessä pelaajien kanssa pitkän matkan naiskiekon huipulle ja haluan edelleen olla mukana mahdollistamassa tulevaisuuden tähtien pelaajapolkua Lapissa. Viime kausi osoitti, että pystyn edelleen kehittymään ja tekemään töitä vuosi vuodelta kovempaa. Tulevan kauden tavoitteena on vain ja ainoastaan pelata paremmin kuin koskaan, ja auttaa joukkuetta sitä kautta mahdollisimman paljon. Toivon pystyväni osaltani välittämään ja ylläpitämään RoKilaisuutta uudistuvalle joukkueelle, kommentoi Eveliina tulevaa kautta.

- Eveliina on näyttänyt, että kokeneempikin pelaaja pystyy tekemään isoja kehitysaskelia, jos motivaatio on kunnossa. Yritteliäs ja työteliäs pelaajaa, jonka laidoilla on helppo pelata, kommentoi päävalmentaja Tuomas Liitola.

Janita Haapasaari nähdään myös ensi kaudella RoKin maalilla! Ivalolaislähtöinen maalivahti viihtyy Rovaniemen puitteissa ja kokee RoKin olevan seura, jossa pelaajalla on mahdollisuus kehittyä.

- Odotan jo innoissani pelejä ja kauden alkua. Loistavat puitteet, erinomainen maalivahtivalmennus ja sinisellä sydämellä toimivat tekijät täällä saavat minut valitsemaan RoKin kausi toisensa jälkeen. Ensi kaudella tavoitteenani on nauttia jääkiekosta ja antaa kaikkeni joukkueen eteen. Nähdään hallilla! Janita kommentoi tulevaa kautta.

- Janita pelasi hyvän kauden ja päätti kautensa nollapeliin. Rikkonaisten kausien jälkeen odotetaan ehjää ja vahvaa esitystä, kommentoi päävalmentaja Tuomas Liitola.

RoKin liigajoukkueella on takana omatoimijakso ja parhaillaan käynnissä on joukkueen kaudenaloitusleiri. Naisten Liigan kausi alkaa Hämeenlinnan aloitusturnauksella 10.–11. syyskuuta, ja RoKin ensimmäinen kotiottelu pelataan 17. syyskuuta Team Kuortanetta vastaan.

RoKi Naisten kausarikampanja on edelleen käynnissä! Kampanja toteutuu, mikäli saamme vähintään 500 varausta 15.6.2022 mennessä. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse kampanjan toteutumisen, laskutukseen ja korttien toimitukseen liittyen. Tilaa omasi osoitteesta: https://bit.ly/3nlm895

RoKin naisten liigajoukkueen sopimustilanne 2022–23:

Maalivahdit (2): Olivia Last (2023) Janita Haapasaari (2023)

Puolustajat (4): Marianne Lassila (2023), Maria Heinonen (2023), Oona Koski (2023), Aada Pietilä (2023)

Hyökkääjät (5): Jasmin Karjalainen (2023), Linnea Tulkki (2023), Emma Lappalainen (2024), Iida Lappalainen (2024), Eveliina Ollila (2023)