​Puolustaja Marianne Lassila ja hyökkääjä Jasmin Karjalainen jatkosopimuksiin RoKin naisten kanssa!
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 30.06.2022 11.50

​Puolustaja Marianne Lassila ja hyökkääjä Jasmin Karjalainen jatkosopimuksiin RoKin naisten kanssa!

Puolustaja Marianne Lassila, 24, ja hyökkääjä Jasmin Karjalainen, 18, ovat tehneet vuoden pelaajasopimukset RoKin naisten edustusjoukkueen kanssa.

Kaksi vuotta sitten Rovaniemelle muuttanut tamperelaislähtöinen Marianne Lassila pelasi ensimmäisen kauden RoKi Pilkkeessä ja nousi viime kaudella RoKin liigajoukkueeseen puolustajan tontille. Vuoden verran kokemusta kerryttäneenä motivaatio ja halu kehittyä on “Maikulla” entistä kovempi.

- Kesällä tehdään kovaa duunia ja tulevalla kaudella puen ylleni RoKi-paidan ylpeydellä ja rakkaudella. Lapin hulluus näkyy ja kuuluu netistä kovempaa ensi kaudella – Kirnussa ja myös siellä etelässä! tiivistää Lassila sopimuksesta.

- Marianne pelasi viime kaudella ensimmäisen kauden pakkina Liiga-tasolla ja sen aikana oppi paljon. Nyt on osaaminen olemassa ja ensi kaudella pitää pystyä näyttämään se pelistä toiseen, kommentoi päävalmentaja Liitola.

Rovaniemen Kiekon oma kasvatti Jasmin Karjalainen aloittaa toisen kautensa liigajoukkueen mukana. Rovaniemellä on hyvät puitteet pelata jääkiekkoa ja kehittyä kokonaisvaltaisesti urheilijana. “Jase” odottaa innolla uutta kautta uudistuneen joukkueen kanssa.

- Olen innoissani jatkosopimuksesta ja tulevasta kaudesta kasvattajaseurassani. Hyvät olosuhteet ja valmennus tarjoaa meille pelaajille parhaat mahdollisuudet kehittymiseen yksilöinä ja joukkueena, kertoi Karjalainen jatkosta.

- Jasmin on RoKin oma kasvatti ja on joka kausi onnistunut saamaan itselleen entistä isomman roolin, koko ajan taistellen omasta paikastaan joukkueessa. Kova taistelija myös kentällä eikä anna vastustajalle hetken rauhaa, kommentoi päävalmentaja Tuomas Liitola.

RoKin liigajoukkue jäi juhannuksena omatoimijaksolle, jonka jälkeen joukkue kokoontuu heinäkuun lopussa yhteiselle jääleirille. Naisten Liigan kausi alkaa Hämeenlinnan aloitusturnauksella 10.–11. syyskuuta, ja RoKin ensimmäinen kotiottelu pelataan 17. syyskuuta Team Kuortanetta vastaan.

RoKi Naisten kausarikampanja on täällä taas. Kampanja toteutuu, mikäli saamme vähintään 500 varausta 15.6.2022 mennessä. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse kampanjan toteutumisen, laskutukseen ja korttien toimitukseen liittyen. Tilaa omasi osoitteesta: https://bit.ly/3nlm895

RoKin naisten pelaajia voit tavata tulevana lauantaina 2.7 Kulmakarnevaaleissa Koskikadulla. Käy jututtamassa ja hakemassa nimmari suoraan pelaajalta!

RoKin naisten liigajoukkueen sopimustilanne 2022–23:

Maalivahdit (1): Olivia Last (2023)

Puolustajat (1): Marianne Lassila (2023)

Hyökkääjät (1): Jasmin Karjalainen (2023)