Rovaniemen Kiekko Ry hakee määräaikaiseen työsuhteeseen maalivahtivalmennuksen koordinaattoria
Julkaistu: 29.04.2022 12.04

Rovaniemen Kiekko Ry hakee määräaikaiseen työsuhteeseen maalivahtivalmennuksen koordinaattoria

Hakuaika 2.5. - 10.5.2022 klo 12.00 mennessä.

Rovaniemen Kiekko Ry on Lapin alueen suurin jääkiekkoseura, jossa pelaa 500 lasta ja nuorta eri ikäluokissa aina Kiekkokoulusta U20 SM-sarjaan ja Naisten Liigaan. Tarjoamme erinomaiset harrastus-, kilpailu- ja toimintaympäristön kaikille seurassamme mukana oleville harrastajille ja valmentajille. Lapin Urheiluakatemian tehtävän yhteistyön avulla meillä on mahdollisuus kasvattaa huippu-urheilijoita, mutta myös tarjota harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Koemme, että maalivahtien ja maalivahtivalmentajien valmennus ja osaamisen kehittäminen on erityisen tärkeää. Haluamme tarjota koko Lapin alueelle mahdollisuuksia tuottaa lisää maalivahteja Lapin alueen seuroihin sekä olla osana kehittämässä maalivahtivalmentajien osaamista.

Haemme nyt kokopäiväistä maalivahtivalmennuksen koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle 1.8.2022-30.4.2023. Tehtäväsi on kehittää ja tukea seuran maalivahtivalmennuksen osaamista ja vastata junioripuolen maalivahtivalmennuksesta, vastata Lapin Urheiluakatemian maalivahtien aamuharjoittelun suunnittelusta ja toteutuksesta sekä toimia Jääkiekkoliiton Lapin alueen maalivahtikouluttajana ja kehittää alueen maalivahtiosaamista alueella.

Edellytämme kokemusta maalivahtivalmentamisesta ja yksilötaitojen kehittämisestä, aitoa paloa nuorten kanssa toimimiseen sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia erilaisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi sinulta odotetaan oma-aloitteista ja itsenäistä otetta seuran työtehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä oppimishalukkuutta uusien asioiden äärellä.

Työsuhde on määräaikainen. Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika ja edellytämme suostumusta esittää rikoslain (770/1993) 6§:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo 10.5.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen tiina.yrjanheikki@rovaniemenkiekko.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen. Lisätietoja tehtävästä antaa seuran Urheilutoimenjohtaja Heikki Kemppainen, 040 7262070, heikki.kemppainen@rovaniemenkiekko.fi