KORONAPASSI KÄYTTÖÖN ROVANIEMEN KIEKKO RY:N OTTELUTAPAHTUMISSA
Julkaistu: 30.11.2021 18.44

KORONAPASSI KÄYTTÖÖN ROVANIEMEN KIEKKO RY:N OTTELUTAPAHTUMISSA

Häiriötilanteen johtoryhmän päätöksen mukaisesti Rovaniemellä otetaan käyttöön kokoontumisrajoituksia sisätiloissa järjestettäviin yleisötilaisuuksiin 1. joulukuuta alkaen. Järjestelyn myötä Rovaniemen Kiekon kotiottelut ovat jatkossakin mahdollisimman turvallisia ja vastuullisesti järjestettyjä.

Rovaniemen Kiekko ry ottaa koronapassin käyttöön kaikkien seuran joukkueiden kotiottelutapahtumissa keskiviikosta 1.12.2021 alkaen. Käytäntö on voimassa joulukuun loppuun asti. Edelleen voimassa on vahva maskisuositus sekä käsihygieniasta huolehtiminen. Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun.

KORONAPASSI

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu kolmesta osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:

Koronarokotustodistus (2 rokoteannosta)

TAI testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin)

TAI todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista

Koronapassin käyttö

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta kanta.fi (kirjautuminen sivun yläreunassa).

Koronapassin voi näyttää puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai paperille tulostettuna. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.

Koronapassin esittämistä vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

Koronapassin esittämisen yhteydessä tulee varautua esittämään henkilöllisyystodistuksen.

Vastauksen useimpiin koronapassiin liittyviin kysymyksiin näet kanta.fi -sivustolta tästä linkistä.

MUITA OHJEITA OTTELUTAPAHTUMIIN OSALLISTUVILLE

  • Kisahallissa pelattavissa otteluissa sisäänkäynti on VIP-ovesta. Koronapassia tarkistettaessa saat kämmeneen leiman, jota tulee tarvittaessa näyttää ottelutapahtumissa oleville valvojille. Valvojat tunnistaa keltaisista huomioliiveistä.
  • Hh2 molempien sisäänkäyntien puolella on koronapassien tarkistus. Koronapassia tarkistettaessa saat kämmeneen leiman, jota näyttämällä on mahdollisuus liikkua hallin muissa tiloissa.
  • Hh1 vasemman puoleisessa sisäänkäynnissä on koronapassien tarkistus. Koronapassia tarkistettaessa saat kämmeneen leiman, jota näyttämällä on mahdollisuus liikkua hallin muissa tiloissa. Oikeanpuoleinen sisäänkäynti pidetään lukittuna.

LISÄTIEDOT

Lisätietoa koronapassiin ja muihin ottelukäytänteisiin voi tiedustella seuran joukkueiden joukkueenjohtajilta. Yhteystiedot löytyvät seuran verkkosivuilta.

Tervetuloa kannustamaan!