Alkusarjan päätös perjantaina
ROKI U20Julkaistu: 04.11.2021 14.52

Alkusarjan päätös perjantaina

Rokin U20 SM-alkusarjan viimeinen ottelu pelataan perjantaina Kiekko-Espoota vastaan Lappi Areenalla klo 14:40.

Kotijoukkueen ottelut jatkuvat marraskuun lopulla U20 SM alemmassa loppusarjassa. Monen muun seuran kohdalla viimeisillä kierroksissa pelataan isoista asioista. Viivan tuntumassa on kuusi joukkuetta neljän pisteen sisällä toisistaan. Yksi näistä seuroista on Kiekko-Espoo. 12 joukkueen ylempään loppusarjaan mielivillä joukkueille ei ole varaa tappioihin, sillä mainitusta ryhmästä paikkoja ylempään loppusarjaan riittää vain neljälle joukkueelle.

Alkusarjan viimeinen rutistus

Roki aloitti syyskuussa SM-sarjan voitokkaasti. Samalla tavalla alkusarja halutaan myös päättää. Joukkue tulee pelaamaan itselleen sekä yleisölle. Roki on ollut koko sarjan katsotuin kotijoukkue. - Se on aika kova juttu, josta voidaan olla ylpeitä. Meidän peliajatkaan eivät ole aina olleet niitä kaikkein katsojaystävällisimpiä. Toivottavasti saadaan taas väkeä Kirnuun perjantai iltäpäivänä. Kertoo päävalmentaja Mika Uramo.

Mitä kannattaa seurata?

  • ROKI: Viikko sitten Vaasassa joukkue ”nukahti” kolmannessa erässä. Herätystä haetaan mm. kokoonpanomuutoksilla.
  • Rokin riveissä ensiesiintymisen U20 SM sarjassa tekee U16 maajoukkueeseen valittu Veikka Mäki-Runsas.
  • Kiekko-Espoo: Kivikova on parantanut otteitaan koko syksyn ajan. Kovakuntoinen ryhmä puolustaa ja hyökkää tiiviisti kaikilla kaukalon alueilla. Joukkueen on voitettava Lappi Areenalla, jotta paikka ylemmässä loppusarjassa olisi mahdollinen.