Girls Hockey Day - Ilmainen jääkiekon kokeilupäivä tytöille launtaina 2.10
Julkaistu: 28.09.2021 14.24

Girls Hockey Day - Ilmainen jääkiekon kokeilupäivä tytöille launtaina 2.10

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota ilmainen kokeilujää tytöille ja jäävuorolla on tarjolla niin luistelun opettelua leikkien parissa (Luisteluleikit ryhmä) sekä jääkiekon harjoittelua ja pelailua vanhemmille tytöille (Tytöt U14 ryhmä). Jäävuorolle osallistuvat seuran Luisteluleikit ryhmä ja Tytöt U14 ryhmä ja ohjaajina toimivat RoKin naisten liiga joukkueen pelaajat. Uudet kokeilijat voivat valita kumman ryhmän matkaan hyppäävät puuhastelemaan.

Pakolliset varusteet:

Luisteluleikit (4-10 v. tytöt) ryhmän matkassa varusteiksii riittää luistimet ja kypärä. Myös nuorempien harrastajien vanhemmat ovat tervetulleita jäille-->heillä myös pakollisena. varustuksena kypärä ja luistimet.

Tytöt U14 (8-14+ v. tytöt) ryhmä matkassa pakolliset varusteet ovat luistimet, maila, verkollinen kypärä, kaulasuoja. Lisäksi polvi ja kyynärsuojat lisäävät huomattavasti mukavuutta.


Jäävuoro:

Jäävuoro on klo 16.30-17.20 harjoitushalli 2:ssa. Paikalle kannattaa kuitenkin tulla jo hyvissä ajoin ettei varusteiden kanssa tule kiire.


Kulku hallilla:

Sisäänkäynti harjoitushalli 2:seen löytyy ylhäältä parkkipaikalta. Ovesta sisään ja portaita alas asti. Paikalta löytyy opastus.


Lisätietoja voi tiedustella osoitteesta:

- niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi


Tervetuloa Mukaan!!