Jasmin Karjalainen nousee RoKin liigahyökkääjistöön - kaksi uutta pelaajasopimusta puolustukseen
ROKI NaisetJulkaistu: 07.09.2021 11.50

Jasmin Karjalainen nousee RoKin liigahyökkääjistöön - kaksi uutta pelaajasopimusta puolustukseen

RoKin naisten liigajoukkue on solminut pelaajasopimukset hyökkääjä Jasmin Karjalaisen (18), sekä puolustajien Oona Kosken (16) ja Paula Mandelíkován (15) kanssa.

Hyökkääjä Jasmin Karjalainen on RoKin oma kasvatti, ja pelannut seuran joukkueissa usean kauden ajan. Viime kaudella enimmäkseen akatemiajoukkue RoKi Pilkkeen riveissä ollut Karjalainen pelasi myös edustusjoukkueessa kolme ottelua, ja nousi kesän otteillaan nyt myös liigajoukkueen kauden aloittavaan kokoonpanoon.

- Odotan innolla alkavaa kautta ja vauhdikkaita otteluita. On mahtavaa päästä treenaamaan ja pelaamaan liigan mukana ensi kaudella, liigapaikan eteen on tehty paljon hommia ja kova työ tulee vain jatkumaan. Rovaniemellä on hyvät olosuhteet minulle kehittyä pelaajana, sekä tietysti meille joukkueena, kertoi Karjalainen liigasopimuksestaan.

- "Jase" pääsi viime kaudella jo näkemään mitä liigassa pelaaminen vaatii, ja on tehnyt kovasti töitä ollakseen parempi taas ensi kaudella, kommentoi liigajoukkueen päävalmentaja Tuomas Liitola.

Elokuussa 16 vuotta täyttänyt puolustaja Oona Koski saapuu Rovaniemelle Oulun Kärppien akatemiajoukkueesta. Luisteluvoimainen puolustaja nappasi liigapaikan kesän leirien ja tryoutien jälkeen.

- Kausi RoKissa ja liigan mukana on startannut paremmin kuin hyvin, tietenkin vähän jännittää tulevat pelit ja niiden vauhdikkuus. Joukkueen ilmapiiri on loistava, jonka myötä tänne oli helppo tulla pelaamaan. Ensi kaudella pyrin kehittämään itseäni ja joukkuetta eteenpäin niin henkisesti kuin fyysisesti, totesi Koski uudesta joukkueestaan.

- Oona on hyvin luisteleva ja hyvin kiekkoa liikuttava pelaaja, joka osaa myös puolustaa hyvin. Mielenkiintoinen lisä meidän puolustuksen palapeliin, kommentoi päävalmentaja Liitola.

Joulukuussa 16 vuotta täyttävä slovakialaispuolustaja Paula Mandelíková nappasi loppukesän ja syksyn tryouteissa ja harjoitusotteluissa itselleen liigapuolustajan paikan. Viime kaudella Slovakian naisten liigaa ZHK Zvolenissa pelannut Mandelíková saapuu Rovaniemelle hyvällä motivaatiolla.

- RoKi vaikuttaa hienolta seuralta, joukkue on taitava ja valmennus laadukas. Uskon, että tulen saamaan täällä paljon hyvää kokemusta ja olen todella innoissani tulevasta kaudesta. Toivottavasti avaamme kautemme voitokkaasti, kommentoi Mandelíková.

- Paula on taitava kiekollinen puolustaja, jonka pelaamisen kehittymistä on mielenkiintoista seurata. Hän on oppinut paljon lyhyessä ajassa, kertoi päävalmentaja Liitola.

RoKi julkaisee tällä viikolla vielä kolme sopimuspelaajaa naisten liigajoukkueeseen ennen ensi viikonloppuna alkavaa liigakautta. Otteluinfoa viikonlopun järjestelyistä on luvassa huomenna.