RoKi Naiset panostaa maajoukkuepelaajiinsa uudella tukijärjestelmällä
ROKI NaisetJulkaistu: 04.06.2021 16.30

RoKi Naiset panostaa maajoukkuepelaajiinsa uudella tukijärjestelmällä

RoKin naisten liigajoukkue panostaa tulevalla kaudella maajoukkueringissä oleviin pelaajiin uudella tukijärjestelmällä. Jatkossa arvokisoihin ja leirityksiin valittuja pelaajia tuetaan tietyillä rahasummilla, mikä on mahdollista joukkueen yhteistyökumppanien kautta. Naisten arvokisoihin valituille tuki on 1000 euroa ja kauden aikana maajoukkueleiritykseen pääseville 500 euroa. Alle 18-vuotiaiden arvokisoihin valituille tuki on 500 euroa ja syksyn leiritykseen pääseville 250 euroa. Rahallisen tuen lisäksi seura tarjoaa myös mahdollisuuden poikajoukkueharjoitteluun ja -pelaamiseen maajoukkuepelaajille.

- Mielestäni mahtava asia, että pystymme tukemaan myös N18-ikäisiä maajoukkuepelaajia matkalla kohti suurta unelmaa. Tavoitteena on pitkässä juoksussa päästä siihen, että RoKin naisissa pelaaminen ei maksa mitään, ja tämä on taas yksi askel sillä matkalla. Olemme hyvässä asemassa sen suhteen, että meillä on maajoukkuepelaajia, sekä pelaajia, jotka ovat kovasti matkalla sinne. Taloudellisen tuen lisäksi se, että pystymme tukemaan kehitystä tarjoamalla hyvät olosuhteet, kehittävän arjen sekä poikaharjoittelumahdollisuuksia tekee Rovaniemestä varteenotettavan vaihtoehdon nyt ja tulevaisuudessa, kommentoi naisten liigajoukkueen päävalmentaja Tuomas Liitola

- Tuki on loistava osoitus seuran ja koko toimintaympäristön tahtotilasta tukea pelaajia kehittymään kansalliselle sekä kansainväliselle huipulle. RoKin olosuhteet ja käytössä oleva ammattitaito yhdessä urheiluopiston sekä urheiluakatemian kanssa mahdollistavat laadukkaan päivittäisvalmennuksen ja urheilijana kehittymisen, kommentoi maajoukkuevalmentaja Juuso Toivola.