Puolustaja Laura Kuukasjärvi ja hyökkääjä Saara Siivonen jatkavat RoKissa
ROKI NaisetJulkaistu: 01.06.2021 12.10

Puolustaja Laura Kuukasjärvi ja hyökkääjä Saara Siivonen jatkavat RoKissa

RoKin naisten liigajoukkue on solminut jatkosopimukset puolustaja Laura Kuukasjärven, 16, ja hyökkääjä Saara Siivosen, 20, kanssa.

Viime kaudeksi Kärppien akatemiajoukkueesta RoKiin saapunut Laura Kuukasjärvi pelasi nousujohteisen kauden, nousten akatemiajoukkue RoKi Pilkkeestä liigarinkiin heti kauden alussa. Kesällä 17 vuotta täyttävä Kuukasjärvi pelasi sinisten puolustuksessa yhteensä 30 ottelussa, ja lisäksi neljässä ottelussa muissa RoKin joukkueista.

- Rovaniemellä ovat todella hyvät olosuhteet. Lisäksi joukkueen sisällä on mahtava ilmapiiri, ja on kiva päästä kehittymään niin joukkueena kuin yksilöinä, kertoi Kuukasjärvi.

- Laura otti viime kaudella ensi askeleensa Naisten Liigassa ja kehittyi niiden otteluiden myötä paljon. Laura pystyy hyvään peruspelaamisen, mutta omaa sen lisäksi paljon potentiaalia näyttävään kiekolliseen pelaamiseen, josta ensi viitteitä saatiin jo viime kaudella, kommentoi päävalmentaja Tuomas Liitola.

Uudestakaupungista Rovaniemelle saapunut Saara Siivonen aloitti kauden akatemiajoukkue RoKi Pilkkeessä, ja nousi vahvojen otteiden myötä liigarinkiin loppukaudesta. Edustusjoukkueessa Siivonen pelasi yhteensä kahdeksassa ottelussa tehden maalin ja syöttöpisteen. Ensi kaudelle tavoite on jälleen olla mukana liigaringissä.

- Hieno fiilis jatkosopimuksesta, RoKi on varmasti paras paikka kehittyä minulle ja olosuhteet tarjoavat isosti apua siihen. Ensi kaudelle on hyvän oloinen porukka jo kasassa. Viime kauden lopussa pääsin jo mukaan liigapeleihin, ja ensi kaudelle olisi mukava päästä koko kaudeksi pelaamaan liigaan, kommentoi Siivonen sopimusta.

- Saara nousi liigajoukkueen mukaan kesken viime kauden ja lähtee tavoittelemaan entistä isompaa roolia tälle kaudelle. Saara näkee peliä hyvin ja pystyy luomaan muille hyviä maalipaikkoja, kertoi päävalmentaja Liitola.