RoKi Naiset polkee viikonloppuna kausaritempauksessa kohti 500 kausikorttivarausta!
Julkaistu: 25.05.2021 14.55

RoKi Naiset polkee viikonloppuna kausaritempauksessa kohti 500 kausikorttivarausta!

RoKin naisten edustusjoukkue järjestää tulevana perjantaina kausaritempauksen, jossa joukkueen pelaajat, valmennus ja joukkueen johto pyöräilevät niin kauaa, että naisten kausikorttihaasteen 500 korttivarausta tulee täyteen. Kampanjan toteutuessa RoKin naisten liigaottelut näkee ensi kaudella 39 eurolla.

Tempaus alkaa perjantaina kello 15 Lordin aukiolta, jossa sijaitsee pyöräilijöiden vaihtoalue. Pyöräilyä seurataan tarkasti RoKin naisten somekanavissa, sekä livestreamissa, missä on luvassa haastatteluita, vieraita, haasteita, arvontoja sekä ensi kauden pelaajasopimusjulkaisuja.

Mukana naisten joukkueen matkassa on myös vierailevia pyöräilijöitä, mukaan on lupautunut muun muassa RoKin miesten joukkueen tuore päävalmentaja Maso Lehtonen ja maajoukkuekiekkoilija Sini Karjalainen.

- Mietimme pelaajien kanssa, miten saisimme kausarihaasteen myyntiin lisävauhtia. Saimmekin idean, että järjestetään tällainen hauska tempaus mihin voidaan koko joukkue osallistua, ja toteuttaa tätä myös joukkuehengen nostattamisen kannalta. Samalla haluamme osoittaa meidän kannattajille ja tekemistä seuraaville, että olemme valmiit tekemään mitä vain, että tuo 500 varausta tulee täyteen - vaikka polkemaan pyörällä päiväkausia, jos tempauksen loppuunvienti sitä vaatii, kertoi maalivahti Janita Haapasaari ideasta.

Ihmiset voivat osallistua tempaukseen kausarien ostamisen lisäksi etänä jakamalla itsestään kuvan someen pyöräilemässä, ja tägäämällä päivitykseen #kausaritempaus.

Livestreamia voi seurata RoKin naisten Twitch-kanavalta perjantaina linkin takaa: https://www.twitch.tv/rokinaiset

Varaa nyt kausikorttisi ensi kauden liigapeleihin vain 39 eurolla: http://bit.ly/liigaalapissa