U20 SM kesärinki nimetty
ROKI U20Julkaistu: 03.05.2021 00.00

U20 SM kesärinki nimetty

Kuva: Teemu Kangas Teksti: Mika Uramo

SM-sarjapaikan myötä kiinnostus joukkuettamme kohtaan on ollut suurempaa kuin aiemmin. Keväällä järjestettyihin neljään pelaajakartoitukseen osallistui paljon hyviä ja tavoitteellisia pelaajia. Kiitokset kaikille mukana olleille ja onnittelut ryhmään valituille.

Päättyneen kauden Rokin U20 joukkueesta jatkaa 13 pelaajaa. Rokin U18 joukkueesta nousee U20 SM-sarjaan viisi pelaajaa. Kiitokset hyvästä työstä Samuli Hassin johtamalle U18 valmennukselle. Nimetyt pelaajat tulevat eri sarjoista seuraavasti: U20 SM 14, U20 Mestis 2, U18 SM 4, U18 Mestis 5.

Mika Uramo: - Olen iloinen, että syksylllä Rokin U20 SM-sarjajoukkueessa on valtasosa omia pelaajiamme, kuten oli myös viime kaudella tämän sarjapaikan saavuttaneessa joukkueessa. Nyt työ todenteolla vasta alkaa.

ROKIN NÄKÖINEN JOUKKUE

Rovaniemi, Sodankylä, Kemijärvi, Ivalo, Ranua ja Kittilä. Lappilaisuus on vahvasti esillä tässä ryhmässä. Eivätkä Oulu, II tai Ylivieskakaan kovin kaukana ole. Tämä on Rokin näköinen ryhmä kaikin puolin.

- Minä ja muut johtoryhmän jäsenet olemme tunteneet puolet näistä pelaajista lapsesta saakka. Se on voimavara, jota ei monella joukkueella varmasti ole. Nyt mukaan valitut uudet pelaajat ovat sellaisia mitä olemme joukkueeseemme hakeneet. Tästä tulee varmuudella hyvä henkinen, kovapäinen ja toivottavasti aivan h______n työteliäs joukkue.

Ryhmään ei ole nimetty Roki Hockeyn U20 ikäisiä pelaajia. U20 joukkue järjestää toukokuun lopulla vielä yhden pelaajakartoituksen kutsutuille pelaajiille, jotka eivät voineet osallistua huhtikuun tapahtumiin.