Johtokunta esittäytyy - Hannu Gröhn on RoKin uusi puheenjohtaja
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 15.05.2024 19.15

Johtokunta esittäytyy - Hannu Gröhn on RoKin uusi puheenjohtaja

Rovaniemen Kiekko ry:n sääntömääräinen kevätvuosikokous pidettiin 13.5.2024 Lappi Areenalla.

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Hannu Gröhn.

Johtokuntaan valittiin erovuoroisten tilalle Jaakko Varanka sekä Janne Rissanen (kolmeksi vuodeksi). Hannu Gröhnin siirtyessä puheenjohtajan tehtävään, valittiin hänen tilalle Jukka Onnela (kahdeksi vuodeksi). Johtokunnassa jatkavat Sanna-Maria Kumpula (varapuheenjohtaja), Pasi Lantto ja Juha-Antti Louhikoski.

Onnea ja menestystä uudelle puheenjohtajalle ja koko johtokunnalle!

Hannu Gröhn, puheenjohtaja

Olen ollut RoKin toiminnassa mukana vuodesta 2021 lähtien, jolloin lapset siirtyvät seuraan muutettuamme Espoosta. Olen toiminut valmentajana lastemme mukana alusta saakka ja toimin edelleen valmentajan vanhemman pojan U12 joukkueessa.

On kunnia päästä toimimaan puheenjohtajana seurassa ja jatkamaan kehitystyötä pelaajien, johtokunnan, henkilöstön ja koko seurayhteisön kanssa. Nykyisen strategian keskeisiä tavoitteita on harrastajamäärän kasvattaminen sekä Lappilaisen pelaajapolun kehittäminen. Haluamme RoKissa mahdollistaa jääkiekon pelaamisen niin tavoitteellisille urheilijoille kuin pelkästä liikunnan ilosta ja yhteisöstä nauttiville pelaajille sukupuoleen katsomatta. Näiden tavoitteiden kimpussa jatkamme työskentelyä ja pyrimme entistä enemmän käyttämään hyväksi seurayhteisöstä löytyvää osaamista.

Haluan kiittää edellistä puheenjohtajaa Tiina Yrjänheikkiä hienosta työstä ja valtavasta työpanoksesta, jonka hän on seuran eteen tehnyt.

Isot Kiitokset myös Kari Laitilalle, joka on ollut pitkään mukana seuran toiminnassa ja toiminut pariinkin otteeseen johtokunnassa.


Hannu Gröhn

Sanna-Maria Kumpula, varapuheenjohtaja

Olen toiminut RoKissa kymmenisen vuotta erilaisissa toimihenkilötehtävissä 2008 syntyneiden pelaajien joukkueessa ja nyt on juuri käynnistynyt kolmas kausi myös seuran johtokunnassa. RoKiin olen tullut aikoinaan lapsen harrastuksen kautta ja huomaamatta seuratoiminnasta tuli myös oma harrastukseni. Työskentelen IT-alalla tietojohtamisen parissa ja olenkin päässyt hyödyntämään osaamistani myös seuratoiminnan kehittämisessä. Lämmin kiitos Tiinalle ja Karille mittavasta työstä Rovaniemen Kiekon eteen! Me jatkamme ahkerasti strategian jalkautustyötä, jossa työnsarkaa riittää.


Sanna Kumpula

Juha-Antti Louhikoski

Olen Meltauksesta lähtöisin ja työskentelen Pörhön autoliikkeessä Hyötyajoneuvojen myyntipäällikkönä. Kiekkokoulussa olin ensin iskänä katsomossa. Sitten kärpänen puraisi ja lähdin vanhimman pojan joukkueeseen joukkueenjohtajaksi U9-U11 kausiksi. U12-U13 kaudet olin rahastonhoitajana joukkueessa. U13 kaudella sain kunnian lähteä mukaan johtokunnan jäseneksi. U14 kaudella jäin pois joukkueen toiminnasta, jotta voin paremmin keskittyä johtokunnan toimintaan. Olen nyt ollut pari vuotta johtokunnassa ja olemme saaneet paljon asioita tehtyä ja kehitettyä. Kehitystyön tulokset tulevat näkymään tulevaisuudessa, joten kannattaa tulla mukaan tähän huippu seuraan!


Juha-Antti Louhikoski

Jaakko Varanka

Rokin mukana ensin leijonakiekkokoulussa iskänä ja sitten parin vuoden tauon jälkeen U11-U13 apuvalmentajana. Seurataustaa Taippareista johtokunta/seuranjohtajan rooleissa yli 10 vuotta. Rokin toiminta on mennyt hienoja harppauksia eteenpäin ja sitä kehitystä täytyy jatkaa!


Jaakko Varanka

Pasi Lantto

Pojan kanssa aloitettiin lätkäharrastus vuonna -19 Rokin U09-joukkueessa ja itse hyppäsin joukkueen huoltoon vuonna -21, eli tästä lähtee neljäs kausi huoltajana, nyt U14-joukkueessa. Toinen kausi Rokin johtokunnassa lähtee myös käyntiin. Paljon on seurassa otettu kehitysaskelia jo viime kauden aikana ja monia seuratoimintaan sekä urheilupuoleen liittyviä asioita on valmisteltu, mutta osin työ on vasta alussa. Vaikka iso laiva kääntyy hitaasti, niin toivottavasti saamme poimia työn hedelmiä jo tulevana syksynä.


Pasi Lantto

Jukka Onnela

Mukaan olen tullut Rokin toimintaa pojan harrastuksen kautta 2018, joista 5 kautta olen nyt toiminut joukkueenjohtajana. Työelämässä olen aluemyyntipäällikkö Polarputki Oy:llä. Kiitoksia Rovaniemen Kiekko Ry:n johtokuntaan pääsystä. Innolla odotan, että pääsemme kehittämään kiekkotoimintaa nykyisille ja uusille harrastajille.


Jukka Onnela

Janne Rissanen

Songan Seidan ylpeä kasvatti! Olen tullut mukaan Rokiin pojan vanhempana, muutama vuosi sitten, hänen aloittaessa jääkiekko taipaleensa. Toimin työelämässäkin leikin ja liikunnan parissa, projektipäällikkönä Lappsetilla.

Kiitän luottamuksesta ja valinnasta Rovaniemen kiekon johtokuntaan! On kunnia päästä vaikuttamaan seuran toimintaan ja tekemään työtä lasten ja nuorten hyväksi, heitä vartenhan me täällä ollaan.

Seuran tekemisestä huokuu ilo ja ylpeys logoa sekä lajia kohtaan ja koen, että johtoryhmän kokoonpano pelkästään tukee tätä tarinaa. Nähdään hallilla!