Ilmoittaudu mukaan Naisten akatemiajoukkueeseen!
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 27.03.2024 16.22

Ilmoittaudu mukaan Naisten akatemiajoukkueeseen!

Rovaniemen Kiekon tavoitteena on perustaa Naisille oma akatemiajoukkue kaudelle 2024-2025. Tämän akatemiajoukkueen tarkoituksena on toimia portaana kohti Naisten Liigaa. Akatemiajoukkue tulee tekemään yhteistyötä Naisten Liiga joukkueen kanssa mm. pelaajaliikenteen osalta, jotta pelipaikkaa ja peliaikaa saataisiin kaikille. Myös osalle poikapuollella pelaavista tytöistä, tämä voi tarpeen mukaan tarjota lisäharjoittelun tai pelaamisen mahdollisuuksia. Tarkoitus on luoda sopiva pelipaikka tyttöpelaajille, jotka eivät halua tai pysty enää pelaamaan poikien joukkueissa. Naisten akatemiajoukkue tulee osallistumaan poikien alueelliseen sarjatoimintaan, joko U14AA tai U15AA, riippuen alueelle rakentuvasta sarjatoiminnasta.

Joukkueeseen ilmoittautuvilta odotetaan pelikokemusta naisten kilpasarjoista tai poikapuolen vastaavista sarjatasoista, joihin joukkue tullaan ilmoittamaan.

Joukkue tulee harjoittelemaan 2-3 kertaa viikossa ja jokaisen jääharjoituksen yhteyteen kuuluu myös oheisharjoitus. Vaikka kyseessä ei ole ns. kilpakiekko, on toiminta tavoitteellista ja määrätietoista, odotamme pelaajilta sitoutuneisuutta joukkuetoimintaan.

Kartoitamme tässä vaiheessa pelaajamäärää ja tulemme toukokuun aikana pitämään joukkueen perustamiskokouksen. Mikäli olet kiinnostunut, ilmoittaudu mukaan.

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Lisätietoja Heikki Kemppainen, Urheilutoimenjohtaja, Rovaniemen Kiekko ry heikki.kemppainen@rovaniemenkiekko.fi