Äänestä Rovaniemen Kiekkoa Arinan Pidetään pohjoisen puolta-tuki äänestyksessä!
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 05.06.2023 19.54

Äänestä Rovaniemen Kiekkoa Arinan Pidetään pohjoisen puolta-tuki äänestyksessä!

Rovaniemen Kiekko ry on jälleen mukana Arinan Pidetään yhdessä pohjoisen puolta - tuen äänestyksessä! Tämä on helppo ja loistava tapa saada mahdollisimman laajalla äänestysmäärällä kerättyä varoja seuran harrastetoiminnan tukemiseen. Mitä enemmän tukea saadaan, sitä laajemmin tukea voidaan jyvittää.

Arinan asiakasomistajatalouksien sähköpostiäänestys käynnistyy maanantaina 5.6. ja kestää sunnuntaihin 18.6. saakka.

Äänestys tapahtuu niin, että kaikille asiakasomistajatalouksien jäsenille saapuu sähköpostiin linkki, josta äänestyksen voi käydä tekemässä. Sähköposti tulee vain niille asiakasomistajille, jotka ovat antaneet luvan suoramarkkinointiin. Äänestyslinkki on henkilökohtainen ja äänestää voi vain kerran eli linkkiä ei kannata jakaa eteenpäin.

Tukikampanjan infosivu https://arina.fi/sponsorointi päivittyy viimeistään maanantaiaamuna. Silloin sieltä löytyvät jokaisen 213 tukea hakevan yhteisön nimet ja perustelut tuen käyttökohteelle. Huomioittehan, että sivun pituuden (käyttömukavuus lukijoille) ja hakijoiden tasapuolisuuden johdosta osaa perusteluista on tiivistetty.

Yleensä yhteisöjen oma aktiivisuus on näkynyt myös äänestystuloksissa eli kannattaa ehdottomasti kaikilla laittaa sanaa liikkeelle, että olemme mukana äänestyksessä!

Kaikki kynnelle kykenevät äänestämään!