Tiina Yrjänheikki jatkaa seuran puheenjohtajana, johtokuntaan kaksi uutta jäsentä.
Julkaistu: 25.05.2023 20.21

Tiina Yrjänheikki jatkaa seuran puheenjohtajana, johtokuntaan kaksi uutta jäsentä.

Rovaniemen Kiekko ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 22.5.2023 Lappi Areenalla. Kevätkokouksen tärkeimmät asialistan asiat olivat valita johtokunnalle puheenjohtaja seuraavalle kahdelle toimintakaudelle, sekä kolme uutta johtokunnan jäsentä erovuoroisten ja eronneiden tilalle. Tiina Yrjänheikki valittiin jatkamaan puheenjohtajan tehtäviä seuraavalle toimintakaudelle.

- Kiitos kunniasta! On hienoa saada toimia jatkossakin näin hyvässä seurassa. Toki, kyllähän tässä on kädet savessa menty pari vuotta, mutta se on ollut todella tärkeää, sillä ymmärrän tämän seuran toimintaa nyt todella laajasti. Nyt kun saamme elokuun alusta tähän uuden toiminnanjohtajan niin puheenjohtaja ja johtokunta voi keskittyä puhtaasti vain seuran kehittämiseen ja toiminnan linjaamiseen sekä arviointiin. Me lähdemme uudelle toimintakaudelle upouudella strategialla, jota odotan innolla päästä kaikille seurajäsenille esittelemään. Meillä on jälleen mahtava porukka painamassa hommia, niin henkilöstön, johtokunnan ja kaikkien toimihenkilöiden osalta!

Sanna-Maria Kumpula valitiin myös jatkamaan seuraavaksi kolmeksi kaudeksi varsinaisena johtokunnan jäsenenä ja uusiksi jäseniksi valittiin Hannu Gröhn (3 vuotta) ja Pasi Lantto (2 vuotta).

Johtokunta kaudelle 2023-2024 on:

Tiina Yrjänheikki, pj.

Sanna- Maria Kumpula, vpj.

Kimmo Tuunala

Juha-Antti Louhikoski

Kari Laitila

Hannu Gröhn

Pasi Lantto


Onnea kaikille valituille!