Jääkausi paketissa!
Julkaistu: 10.04.2021 00.00

Jääkausi paketissa!

Kaikkien aikojen erikoisin kausi on päättymässä. Välillä jopa päivittäin muuttuneet ohjeistukset ovat saaneet koko joukkueen mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin pitkin kautta. Kaikki kova työ monien suunnitelmien eteen saattoi kadota taivaan tuuliin sillä sekunnilla, kun virus oli päässyt leviämään ja rajoituksia tiukennettiin. Maskeja pidettiin, käsiä pestiin, vanhempainpalaverit pidettiin videolla ja ottelut opeteltiin striimaamaan kotisohville, koska katsomoon ei voinut tulla kannustamaan. Pelejä ja reissuja suunniteltiin, varattiin, peruttiin ja suunniteltiin uudestaan, kunnes ne taas peruttiin. Muutoksia rajoituksiin odoteltiin henkeä pidätellen, ja kun tieto vihdoin tuli, alkoi puhelimet käydä kuumina. Ja sitten taas peruttiin - ja varattiin.

AAA-sarjan pelit jäivät syksyn muutamia otteluita lukuun ottamatta lähtötelineisiin, sillä lohkon muut joukkueet ovat eri sairaanhoitopiirissä. Syksyn peleistä jäi kuitenkin hyvä fiilis ja siksi jäikin harmittamaan, että kaikki kevätkauden AAA-sarjan ottelut jäivät RoKilta pelaamatta. AA-sarjassa puolestaan TIHC ja Lämärit -pelit jäivät myös kevätkaudelta kokonaan pelaamatta. Lisäksi kuntien omat rajoitukset vähensivät pelattavien otteluiden määrää AA-joukkueiden osalta. Positiivista kuitenkin oli, että harjoitukset saatiin pääsääntöisesti pidettyä koko kauden ajan – tavalla tai toisella.

Nyt voidaan huokaista helpotuksesta, sillä kausi on paketissa jääharjoitusten sekä sarjaotteluiden osalta ja on aika pitää pieni, erittäin ansaittu hengähdystauko ennen kesäkauden treenejä.

RoKi U13 kiittää pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia, seuraa sekä kaikkia AA- ja AAA -sarjojen muita joukkueita kuluneesta kaudesta. Todellista joustamis- ja mukautumiskykyä on löytynyt kaikilta tarpeen vaatiessa. Näin mahtavan porukan kanssa selvitään mistä vain!

RoKi U13 joukkueessa ovat pelanneet kaudella 2020-2021:

Alatossava Leevi
Antikainen Oula
Bruun Eeli
Gröhn Hugo
Gyldén Joachim
Gyldén Lucas
Hand Ilpo
Hynynen Julius
Iivari Kasperi
Jauhiainen Jesper
Javarus Roni
Kela Marcus
Kesti Aksu
Korjonen Pekka
Lahdenkauppi Juho
Lampinen Topias
Lappalainen Oskari
Lauttajärvi Jonni
Lehtoranta Benjamin
Liiten Aapo
Manon Tajbeer
Mäki-Runsas Elmeri
Niemelä Anton
Niskala Onni
Orava Sofia
Peuraniemi Oliver
Poikajärvi Jussi
Pynninen Leevi
Pynninen Lenni
Saarinen Anttu
Sarala Aksu
Turpeenniemi Veeti
Turunen Miro
Tähtisaari Samu
Uusitalo Onni
Ylipasma Rasmus

Valmennus:
Marko Gröhn, vastuuvalmentaja
Mika Hand
Juha-Pekka Lahdenkauppi
Janne Lappalainen, maalivahtivalmennus
Tero Lehtoranta

Huolto:
Seppo Orava
Janne Poikajärvi

Joukkueenjohto:
Sanna-Maria Kumpula
Tomi Lampinen

Seuran uusimmat