Johtokunnan syysterveiset!
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 07.09.2023 16.36

Johtokunnan syysterveiset!

Hyvä seuraväki!

Kausi 2023-2024 on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja seurassa on täysi tohina päällä. Suurin osa joukkueista on aloittanut jo sarjakautensa. Pienet Kiekkokoululaiset aloittavat toimintansa tulevana viikonloppuna ja moni varmasti jo kovasti jännittää ensimmäistä käyntiä Lappi Areenalla sekä uutta toimintaympäristöä. Onneksi hallilla on ottamassa vastaan meidän huipputyypit Urheilutoimenjohtaja Heikki Kemppainen ja Taitovalmentaja Mikko Partanen, jotka opastavat sekä uusia harrastajia että heidän vanhempiaan uuden (tai jo tutun) lajin parissa. Kiekkokoululaiset pääsevät liikkkumisen ilon ja leikkien kautta tutustumaan lajiin ja harjoittelemaan luistelun alkeita. Kiekkokoulusta kaikki lähtee ja pienillä uusilla harrastajilla odottaa hieno Leijonat-pelipaita täällä hallilla, jonka he saavat pukea heti ensimmäisestä kerrasta lähtien päälle. Me odotamme teitä täällä jo kovasti ja toivotamme teidät lämpimästi tähän seuraperheeseen! Myös kaikkiin U9 - U13 ikäkausijoukkueisiin otetaan teitä innokkaita aloittavia myös lämmöllä mukaan!

Johtokunta on tehnyt suuren työn kuluneen vuoden aikana kun olemme työstäneet meidän uutta 2023-2027 strategiaa. Työ on edelleen käynnissä koska haluamme, että uusi strategia näkyy konkreettisesti meidän toiminnassamme. Suunnittelemme ja kehitämme toimeenpanoa pienissä osissa ja pureskelemme jokaisen linjauksen huolellisesti läpi. Meidän tärkein missio on kasvaa yhdessä hyvässä seurassa ja että te kaikki olette mukana siihen sitoutuen! Johtokunnan tärkein tehtävä päätöksenteon ohella on kehittää seuran toimintaa ja olemme iloisia, että meillä on juuri oikeanlaista osaamista siihen johtokunnassamme. Eilen pohdimme johtokunnan jäsenten Kimmo Tuunalan ja Hannu Gröhnin osaavan otteen johdolla, että miten viestimme seurastamme ja kehitämme meidän Kiekkokoulun toimintaa. Työ jatkuu koko kauden ajan ja teemme sen todella perusteellisesti arvioiden strategian jalkautumista aina vuosittain. Strategiamme sekä uudistetut pelaaja/maalivahti/ - ja valmennuspolut ovat luettavissa seuramme verkkosivuilta.

Tehdään tästä hyvä kausi, kasvetaan yhdessä hyvässä seurassa! Toivotamme teille kaikille oikein riemukasta, antoisaa ja jännittävää kautta 2023-2024!

Ystävällisin terveisin,

Rovaniemen Kiekko ry:n Johtokunta