RoKin Joulurieha sunnuntaina 15.12.2019!
Julkaistu: 18.11.2019 00.00

RoKin Joulurieha sunnuntaina 15.12.2019!

Rovaniemen kiekko järjestää jouluriehan joulukuun 15 päivä. Kaikki Jouluriehan tutustumis jäävuorot ovat ilmaisia ja vaativat ilmoittautumisen. Päivään mahtuu RoKin ryhmien avoimia tutustumis jäävuoroja, Girls Hockey Day tapahtuma, sekä tyttöjen pelitällit. Luvassa on mukavaa puuhastelua jäällä hyvässä porukassa! Päivän aikana lappiareenalla vierailee monta harrastajaa perheineen, joten tapahtuma tarjoaa hyvän tilaisuuden myös tutustua muihin harrastajiin! Tehdään yhdessä tapahtumasta huikea ja mieleen painuva!

Lisä infoa kysymällä osoitteesta niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi

Avoimet tutustumis jäät ovat samalla myös kyseisen ryhmän omat harjoitukset, joten uusi kokeilija pääse heti näkemään ja kokeilemaan millaista ryhmän arki toiminta on. Jäävuoroille varataan myös oma tilansa vapaalle puuhastelulle, jossa uudet tutustujat voivat omassa rauhassa tutustua jäähän ja lajiin. Vastaanotto ja ilmoittautuminen sijaitsee vip sisäänkäynnillä. Myös info piste löytyy vip sisäänkäynniltä koko tapahtuman ajan. Varaattehan tarpeeksi aikaa vastaanotolle ja varusteiden pukemiselle, jottei tule kova kiire keretä ajoissa jäälle.

Minimi varustus tutustumis vuoroille:

- Luistimet, paksut hanskat ja kypärä (mielellään ristikollinen). Maila on myös hyvä olla mukana ja muut varusteet, kuten polvisuojat, lisäävät mukavuutta esimerkiksi kaaduttaessa.

Jouluriehan ohjelma ja aikataulu:

Easy Hockey + avoin tutustumis jäävuoro

- Avoin 9-18 vuotiaille

- Paikkana harjoitushalli 1

- Jäävuoro klo 10.15-11.05

- Vastaanotto ja ilmoittautuminen klo 9.30-10.15

Leijona G + avoin tutustumis jäävuoro

- Avoin 7-8 vuotiaille

- Paikkana harjoitushalli 1

- Jäävuoro klo 11.15-12.05

- Vastaanotto ja ilmoittautuminen klo 10.15-11.15

Kiekkokoulu + avoin tutustumis jäävuoro

- Avoin 3-7 vuotiaille

- Paikkana harjoitushalli 1

- Jäävuoro klo 12.15-13.05

- Vastaanotto ja ilmoittautuminen klo 11.15-12.15

Girls Hockey Day

- Avoin kaikille tytöille

- Paikkana Kisahalli

- Jäävuoro klo 13.00-13.50

- Vastaanotto ja ilmoittautuminen klo 10.30-13.00

Tästä pääset lukemaan tarkemmin kyseisestä Girls Hockey Day tapahtumasta.

Tyttöjen pelitällit

- Samana päivänä järjestetään myös tyttöjen pelitällit. Pelitällit on tarkoitettu enemmän jo jääkiekko harrastaville tytöille.

Tästä pääset lukemaan tarkemmin tyttöjen pelitälleistä

Tapahtumat vaativat ilmoittautumisen:

- Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, jotta saadaan tarvittavat tiedot esimerkiksi vakuutuksia varten. Ilmoittautuminen on hyvä tehdä etukäteen RoKin nettisivuilla (linkki perässä), mutta ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä ennen jäävuoroa.

Tästä pääset ilmoittautumaan mukaan avoimille tutustumisjäille (Easy Hockey, Leijona G ja Kiekkokoulu)

Tästä pääset ilmoittautumaan mukaan Girls Hockey Day Tapahtumaan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jouluriehaan (15.12) osallistujat saavat alennuksen Rovaniemen Rollohalliin & Hoploppiin, hintaan 10€/kpl ja alennus koskee koko perhettä. Tapahtuman yhteydessä jaetaan tositteet, jonka näyttämällä alennus annetaan. Perässä linkki Rollohallin nettisivuille.

http://www.rollohalli.fi/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samana viikonloppuna lappiareenalla on tarjolla paljon muutakin luistelun juhlaa! RoKi hockey pelaa perjantaina mestistä ja Rovaniemen Taitoluistelijat järjestävät perinteisen joulunäytöksensä lauantaina! Tervetuloa nauttimaan luistelun juhlasta hyvässä seurassa!

Perjantai 13.12.2019, RoKi – Peliitat klo 18.30

- Aikuiset: 15€ ennakkoon / 16€ ovelta - Eläkeläiset: 8€ ennakkoon / 10€ ovelta - Opiskelijat ja varusmiehet: 6€ sekä ennakkoon että ovelta - Lapset 7-15v: 5€ sekä ennakkoon että ovelta - Alle 7v veloituksetta ilman paikkalippua

Tästä pääset RoKi Hockeyn nettisivuille

Lauantai 14.12.2019, Rovaniemen Taitoluistelijoiden joulunäytös

- Klo 15-17, Väliajalla kahvio auki.

- Hinta (käteismaksu): 10€ - 6€/Eläkeläiset,työttömät, opiskelijat ja lapset (alle 16v)

Tästä pääset Rovaniemen Taitoluistelijoiden nettisivuille