Ilmoittaudu mukaan Tyttökiekkoon
8.8.2019 9:28 Uutiset / Pääsivusto

Rokin tyttökiekkojengi aloittaa kauden syyskuussa! Tervetuloa mukaan!

Jääkiekkokausi 2019-2020 on alkamaisillaan myös tyttöjen osalta. Tytöt harjoittelevat tulevalla kaudella maanantaisin klo 19.15-20.15 hh1 (2.9 alkaen). Harjoitusmäärä nostetaan kahteen kertaan viikossa, heti kun harrastajia ilmoittautuu mukaan tarpeeksi. Toinen vuoro tulee olemaan sunnuntaisin klo 13.15-14.15. hh1

HOX! Tyttökiekon aloitus siirtyi ja toiminta alkaa 16.9 hh1 klo 19.15-20.15 !HOX

Tyttökiekon tarkoituksena on tarjota mukavaa harraste toimintaa, josta on mahdollista halutessaan siirtyä kilpailullisempaan toimintaan. RoKi tytöt on jaettu kahteen ryhmään, F-tytöt ja D-tytöt. Alaikärajaa F-tytöissä ei ole, mutta vähimmäisvaatimus on, että lapsi pystyy luistelemaan ja toimimaan itsenäisesti jäällä ilman vanhemman tukea. Jos luistelutaito on vielä hakusessa, suosittelemme lapsi-vanhempi luistelua. Tyttöjen toimintaan pääsee mukaan läpi kauden. Kaikki uudet ja vanhat tytöt ovat tervetulleita toimintaan mukaan!

Tule kokeilemaan ja katsomaan paikanpäälle jos mietityttää ja ilmoittaudu vasta sitten! Kokeilukerralla riittää, että mukana on luistimet, kypärä ja maila. Ilmoittautumisen jälkeen pakolliset varusteet ovat luistimet, maila, ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja polvisuojat. Muita varusteita suositellaan (pieneksi käyneitä varusteita kannattaa tiedusteilla muilta vanhemmilta).

RoKi tytöt pelaavat kauden aikana pelejä Lapin alueen muiden seurojen kanssa. Peleihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Hinta:

1x jäävuoro viikossa 120€/kausi

Jos kiinnostuitte tai haluatte kuulla lisää toiminnastamme, olkaa yhteydessä niko.kivinummi@rovaniemenkiekko.fi

Ilmoittautuminen:

F-tytöt (2008 ja nuoremmat) - Ilmoittautumaan pääset tästä

D-tytöt (2007 ja vanhemmat) - Ilmoittautumaan pääset tästä

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti! Ilmoita toimiva ja käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta saat kaiken välttämättömän informaation kiekkokouluun liittyen.


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
Kategoriat