Ilmoittaudu mukaan RoKin Easy Hockeyhin!
7.8.2019 16:39 Uutiset / Pääsivusto

RoKin Easy Hockey on tarkoitettu 9 - 18-vuotiaille harrastepelaajille. Toiminta painottuu pelailuun ja hauskanpitämiseen lajin parissa!

Easy Hockey on Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraama hanke, jonka tavoitteena on tarjota jääkiekosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille matalankynnyksen toimintaa suopeaan hintaan. Easy Hockey toiminta on tarkoitettu 9-18 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat harjoitella ja pelata jääkiekkoa hyvällä meiningillä. Kaudelle 2019-2020 pyrimme muodostamaan 2 harraste ryhmää. Nuoremmat (Easy Hockey) ja vanhemmat (Hobby Hockey ). Easy Hockey ryhmä on tarkoitettu 9 - 13 vuotiaille tytöille ja pojille. RoKin Hobby Hockey ryhmä on tarkoitettu 14 - 18 vuotiaille tytöille ja pojille.

Harrastekiekossa vaadittavat varusteet ovat ristikollinen kypärä, kaulasuoja, hanskat ja säärisuojat. Lisäksi suositeltavia varusteita ovat kyynärsuojat, alasuojat, housut, hartiasuojat ja maila.

RoKin Easy Hockey kevätkausi startaa tiistaina 7.1.

Nuoremmat (Easy Hockey) harjoittelevat Tiistaisin kello 20:15- 21:15 hh1 3.9

Vanhemmat (Hobby hockey) harjoittelevat perjantaisin 20:15 - 21:15 hh1. Hobby Hockey aloittaa harjoittelun omalla vuorollaan, heti kun pelaajia on tarpeeksi. Siihen asti Hobby Hockeylaiset kulkevat Easy Hockey ryhmän matkassa.

Easy Hockey ja Hoppy Hockey Kevätkausi starttaa tiistaina 7.1.2020


Toiminta jakautuu syyskauteen ja kevät kauteen.

Kevätkausi maksaa 70 € / pelaaja. Hinta sisältää valmennuksen ja pelipaidan harjoituksissa.


Lisätietoja toiminnasta: niko.kivinummi@rovaniemenkiekko.fi

Tervetuloa mukaan nauttimaan jääkiekosta hyvässä seurassa! :)


Ilmoittautuminen Easy Hockey ryhmiin:

Nuorempien (Easy Hockey) ryhmän kevätkaudelle pääset ilmoittautumaan tästä

Vanhempien (Hobby Hockey) ryhmän kevätkaudelle pääset ilmoittautumaan tästä

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti! Ilmoita toimiva ja käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta saat kaiken välttämättömän informaation kiekkokouluun liittyen.   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
Kategoriat