Season Start leirit avaavat jääharjoituskauden
Julkaistu: 25.07.2019 00.00

Season Start leirit avaavat jääharjoituskauden

A, B, C ja C2 joukkueiden jääkauden avausleirejä luistellaan 27.-28.7. lauantaina ja sunnuntaina. D1 ikäluokka aloittelee jääharjoituksiaan viikkoa myöhemmin 3.-4.8. Kaikkein villkain leiriviikonloppu tulee olemaan elokuun puolivälissä 17.-18.8. jolloin seuran nuorimmat joukkueet F2-D2 ikäluokissa pääsevät irti.

Mikä on Season Start?

Jääharjoituskauden aloittaminen viikonlopun leirillä on koettu parhaaksi tavaksi jalkauttaa syyskauden toiminnan sisältöjä joukkueille. Joukkueiden jääharjoittelu jatkuu avausleirien jälkeen. Nuorimmissa ikäluokissa harjoittelun suunnittelevat ja ohjeistavat harrastevastaava ja taitovalmentaja. Vanhemmissa valmennuspäällikkö ja joukkueiden päävalmentajat.

Leireille osallistuvat Rokin joukkueet pelaajineen ja toimihenkilöineen. Elokuun leirit ovat edelleen avoimia myös yhteistyöseurojen pelaajille, jotka voivat halutessaan ilmoittautua Rokin ko. ikäluokan joukkueenjohtajalle.

Kaikki Rokin joukkueiden ja Santasportin yhteistyössä järjestämät leirit ovat osa seuran ja Santasportin yhteistoimintaa. Urheiluopiston ja seuran yhteistoiminta on jo varsin mittavaa. Alkavalla kaudella Rokin ja Santaportin yhteispalkkauksessa työskentelevät valmennuspäällikkö, Naisten, B ja C nuorten valmentajat sekä yksi maalivahtivalmentaja. Yhteispalkatut valmentajat vastaavat urheiluopistolla jääkiekon leiritoiminnan lisäksi myös Lapin Urheiluakatemian jääkiekkovalmennuksesta.

Season Start leirien sisältö ja kustannukset

Joukkueiden leirit ovat saman sisältöisiä ja hintaisia päiväleirejä kaikille Rokin ja yhteistyöseurojen pelaajille. Leiripäivän hinta on 40€ pelaaja ja se sisältää kaksi jääharjoitusta oheisharjoitukset ja ruokailun Urheiluopistolla harjoitusten välissä. Leirien ohjelmat tiedotetaan osallistujille joukkueiden kautta. Leirit laskutetaan joukkueilta leirin jälkeen. Yhteistyöseurojen pelaajat kustantavat leirin ko. joukkueeseen.