Roki Rebels saa vieraita Ylivieskasta
Julkaistu: 08.10.2015 00.00

Roki Rebels saa vieraita Ylivieskasta

RoKi Rebelsin kausi jatkuu lauantaina Ylivieskan Jääkarhuja vastaan. Ottelu pelataan Lappi areenalla klo 16.30.

Odotettavissa on tasainen kamppailu kolmesta pisteestä, sillä joukkueet löytyvät sarjasta peräkkäisiltä sijoilta. Sarjataulukkoon ei toki pidä tuijotella tässä vaiheessa kautta liikaa, kun kausi on vasta pääsemässä vauhtiin. Viime kaudella Rebels isännöi YJK:ta kahteen otteeseen ja otti molemmista kohtaamisista voiton.

Kotijoukkueen tavoite on palata takaisin voittojen tielle viime viikonlopun 4-7 tappion jälkeen. Tässä ottelussa joukkueen kohtaloksi koitui heikko hetki toisessa erässä, kun joukkue päästi peräti kuusi maalia reiluun kymmeneen minuuttiin. Lauantaina tavoitteena on ehjä peli ilman vastaavanlaisia ailahteluja, jos tämä toteutuu, on Rebels vahvasti kiinni ottelun voitossa.

RoKi Rebelsin nuoren joukkueen kuopus Hermanni Näätänen on ollut alkukaudesta joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja. Nuorukainen odottaa tiukkaa ottelua.

Yksi vahvuuksistamme on kova liike, ja sen avulla lähdemme voittoa hakemaan. Viime ottelun kaltaisia heikkoja hetkiä ei saa tulla, vaan lähdemme tavoittelemaan ehjää 60 minuuttista

”Hempan” hyvä alkukausi johtuu omien sanojen mukaan kovasta työstä kesällä ja jakaa onnistumisista kiitosta myös ketjukavereille.

Kehitystä on tullut kovan kesäharjoittelun kautta. Oman ketjun kanssa on todella helppo ja mukava pelata. Hyökkäyspäässä olemme saaneet aikaan paljon vaarallisia tilanteita, mutta puolustuspelaamisessa on vielä parannettavaa.

Kysyessä mitä mies lupaa Rovaniemeläisyleisölle lauantaina, vastaus on jämäkkä.

kovalla asenteella pelaavia Rebeleitä, jotka pelaavat viihdyttävää ja kovavauhtista lätkää!

Onko ottelun päivämäärä 10.10. enne Rebelsin peliesityksen arvosanasta? Ota selvää, ja tule Kannustamaan. Tervetuloa!

RoKi Rebels – YJK La 10.10. klo 16.30.

Seuran uusimmat