Ilmoittaudu mukaan G-junioreihin kaudelle 2018-2019

RoKin G-juniorijoukkue on seuran ensimmäinen ikäkausijoukkue ja se koostuu 2011 syntyneistä pelaajista. Osa pelaajista on ollut mukana RoKin järjestämässä kiekkokoulussa, mutta mukaan mahtuu myös uusia kiekkoharrastusta aloittelevia pelureita. Toiminta on kiekkokoulumaista jääkiekon lajitaitojen opettelua kisojen, leikkien ja pelien avulla. Joukkue ei osallistu sarjatoimintaan, vaan kevät kauden aikana voidaan järjestää yksittäisiä pelitällejä oman seuran sisällä tai lähialueellisesti. Pelureilla tulee olla täysi pelivarustus ja he harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin (jää 17:15-18:05) ja sunnuntaisin (jää 11:15-12:05). G-junioreiden kausi starttaa sunnuntaina 16.9, mutta mukaan toimintaan pääsee koko kauden ajan. Koko kauden 2018-2019 kustannusarvio on noin 250e.

G-juniorijoukkueen ohjaajina toimivat pääsääntöisesti pelaajien vanhemmat. Mikäli sinulta löytyy kypärä, luistimet, maila sekä luistelutaitoa (ei vaadi peli- tai valmennuskokemusta) lisäksi osaat heittäytyä mukaan lasten maailmaan, leikkeihin ja peleihin, niin tule mukaan ohjaajaksi. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ohjaajana, ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeessa. Kaikki ohjaajat saavat Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulun ohjaajakoulutuksen sekä tunnukset Jääkiekkoliiton materiaalipankkiin. Koulutus järjestetään kahden päivän settinä 16.9 ja 22.9.

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti! Syntymäaika tarvitaan tapahtumapelipassien rekisteröimiseksi. Ilmoita toimiva ja käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta saat kaiken välttämättömän informaation joukkueen toimintaan liittyen.

Syntymäaika pp.kk.vv
Sukunimi Etunimi
Vanhemman nimi
Vanhemman puhelinnumero
Vanhemman sähköpostiosoite
Olen kiinnostunut toimimaan ohjaajana
Tietosuojasuostumus: Hyväksymällä tämän suostun siihen, että seura käsittelee Jopox palveluun tallennettuja ja seuratoimintaan liittyviä henkilötietojani / huollettavani henkilötietoja tietosuojan mukaisella tavalla.
Tietosuojasuostumus

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


   
Rovaniemen Kiekko