Ilmoittautuminen RoKi G-jun. 2010 syntyneet

RoKin G-juniorijoukkue on seuran ensimmäinen ikäkausijoukkue ja se koostuu 2010 syntyneistä pelaajista. Osa pelaajista on ollut mukana RoKin järjestämässä kiekkokoulussa, mutta mukaan mahtuu myös uusia kiekkoharrastusta aloittelevia pelureita. G-junioreissa opetellaan jääkiekon lajitaitoja kisojen, leikkien ja pelien avulla. G-junioireilla tulee olla täysi pelivarustus. G-juniorit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa (keskiviikko ja sunnuntai).

G-juniorijoukkueen ohjaajina toimivat pääsääntöisesti pelaajien vanhemmat. Mikäli sinulta löytyy kypärä, luistimet, maila sekä luistelutaitoa (ei vaadi peli- tai valmennuskokemusta) lisäksi osaat heittäytyä mukaan lasten maailmaan, leikkeihin ja peleihin, niin tule mukaan ohjaajaksi. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ohjajaa ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeessa. Kaikki ohjaajat saavat Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulun ohjaajakoulutuksen sekä tunnukset Jääkiekkoliiton materiaalipankkiin.

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti! Syntymäaika tarvitaan tapahtumapelipassien rekisteröimiseksi. Ilmoita toimiva ja käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta saat kaiken välttämättömän informaation joukkueen toimintaan liittyen.

**2011-2013 syntyneet ilmoittautuvat RoKin Neve-Leijonakiekkokouluun ja 2014-syntyneet ilmoittautuvat Lapsi-Vanhempi luisteluun. Molempien ryhmien ilmoittautumislomakkeet löytyvät Rovaniemen Kiekon kotisivuilta.

Syntymäaika pp.kk.vv
Sukunimi Etunimi
Lähiosoite
Postinumero ja Postitoimipaikka
Vanhemman nimi
Vanhemman puh.numero
Vanhemman sähköpostiosoite (käytössä oleva)
Olen kiinnostunut toimimaan joukkueessa ohjaajana

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Rovaniemen Kiekko