Maalivahti Janita Haapasaari jatkosopimukseen RoKin kanssa!
Julkaistu: 23.04.2021 00.00

Maalivahti Janita Haapasaari jatkosopimukseen RoKin kanssa!

Maalivahti Janita Haapasaari, 24, on solminut vuoden jatkosopimuksen RoKin naisten liigajoukkueen kanssa. Ivalolaislähtöinen Haapasaari aloittaa sinisissä jo yhdeksännen kautensa.

Haapasaaren RoKi-taival alkoi jo nykyjoukkueen ensimmäisellä kaudella 2012-2013, ja on jatkunut sieltä asti lähes yhtämittaisena aina tähän kauteen saakka. Kauden 2019-2020 Haapasaari pelasi Jyväskylän JYPissä. Haapasaarella on vyöllään myös miesten virallisia sarjaotteluita III-divisioonasta - ensimmäisenä naismaalivahtina koskaan Suomessa.

Viime kaudella ”Hultti” nousi alkukauden loukkaantumisensa jälkeen kauden puolivälissä sinisten ykköstorjujaksi ja torjui 16 ottelussa hyvällä torjuntaprosentilla 92,43 ollen tärkeä palanen RoKin liigajoukkuetta.

Haapasaari on tyytyväinen jatkosta RoKissa ja Rovaniemen laadukkaissa olosuhteissa.

- Viihdyn Rovaniemellä ja joukkueessamme, ja näen, että täällä on minulle tällä hetkellä kaikin puolin paras paikka kehittyä. Seuran laadukkaan maalivahtivalmennuksen ja harjoitusmahdollisuuksien ansiosta sain otettua isoja kehitysharppauksia eteenpäin viime kaudella ja haluan jatkaa kehittymistä täällä myös ensi kaudella, kertoi Haapasaari.

Tulevalla kaudella RoKilla ja Haapasaarella on tarkoituksena ottaa jälleen askelia eteenpäin Naisten Liigassa.

- Nyt kun ensimmäinen liigakausi on pelattu, niin todellakin lähdemme parantamaan sijoitustamme ensi kaudelle.

Päävalmentaja Tuomas Liitolalle luottovahdin jatko on luonnollisesti mieluisa uutinen.

- Janita pelasi todella hyvän kauden ja mahdollisti meille monet pisteet. Janitalla on kova halu jatkaa kehitystään entistä paremmaksi ja hienoa, että hän valitsi RoKin. On myös mielestäni tärkeää, että pystymme pitämään lappilaisia pelaajia RoKissa, kommentoi Liitola.

Osallistu RoKin naisten kausarihaasteeseen, ja näe ensi kauden liigapelit vain 39 eurolla! Varaa omasi 1.6. mennessä: https://bit.ly/liigaalapissa