AMK-haku jääkiekkovalmentajakoulutukseen käynnissä - naisten liigajoukkueeseen etsitään valmentajia
Julkaistu: 19.04.2021 00.00

AMK-haku jääkiekkovalmentajakoulutukseen käynnissä - naisten liigajoukkueeseen etsitään valmentajia

Haku syksyllä alkavaan AMK-jääkiekkovalmentajakoulutukseen syksylle 2021 on jälleen käynnissä! Suomen Jääkiekkoliiton, Lapin ammattikorkeakoulun ja RoKin yhteistyönä järjestettävä koulutus tarjoaa opiskelijalle kattavan ymmärryksen urheilun vaatimuksista lajiin erityispiirteisiin pohjautuen. Tutkinnon keskeisenä tavoitteena on tuottaa opiskelijalle osaamista, jolle on tarvetta jääkiekkoon ja sen valmennukseen, sekä valmennuksen kehittämiseen liittyvissä työtehtävissä. Koulutuksen tavoitteena on myös saada lisää korkeakoulutettuja osaajia jääkiekkovalmennuksen pariin.

Koulutuksessa on tarjolla kuusi aloituspaikkaa. Opiskelijat sijoittuvat valmennustehtäviin Rovaniemen Kiekon miesten Mestis-joukkueeseen, poikien U20 SM-, U18 Mestis-, U16 Mestis-, tai naisten liigajoukkueeseen.

Opiskelijoiden on mahdollista hakeutua seuraaviin valmennustehtäviin:

  • Apuvalmentaja
  • Maalivahtivalmentaja
  • Fysiikkavalmentaja
  • Videovalmentaja

Lisätiedot koulutuksesta: https://rokihockey.fi/seura/ajankohtaista/2019/hak...

Lisätiedot valmennustehtävistä:

Mestis-tehtävät: Pekka Kankaanranta, pekka.kankaanranta@rokihockey.fi / 040 529 4160

Muut tehtävät: Mika Uramo, mika.uramo@rovaniemenkiekko.fi / 040 768 9810

Naisten liigajoukkueeseen etsitään valmentajaa ja maalivahtivalmentajaa

Naisten Liigassa pääsarjatasolla pelaava RoKin naisten edustusjoukkue on potentiaalinen ja kehittyvä joukkue, jossa on mukana useita Suomen naisten maajoukkueen ja U18-maajoukkueringin pelaajia. Joukkue harjoittelee jäällä seitsemän kertaa viikossa (3 aamu + 4 ilta) sekä oheistreenit jokaisen jäätreenin yhteydessä. Liigapelit ajoittuvat pääosin viikonlopuille, kotiottelut pelaamme Lappi Areenalla. Sijainnistamme johtuen vieraspelimatkamme ovat pitkiä, joten se antaa tilaisuuden tutustua ja keskustella pelaajien kanssa reissujen yhteydessä runsaasti.

RoKin naisten johto- ja taustaryhmä on laaja varustettuna monipuolisella osaamisella, joten jokainen voi keskittyä tekemään omaa osaamisaluettansa vastaavaa roolia. Etsimme nyt valmentajaa, joka auttaa pelaajia kehittymään ja nostamaan potentiaaliaan entistä korkeammalle. Oletko sinä juuri etsimämme henkilö? Oletko valmis uusiin haasteisiin? RoKi pelaa Naisten liigassa liikkuvaa, vauhdikasta ja rohkeaa jääkiekkoa – jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, hae mukaan valmennusryhmään!

Etsimme myös maalivahtivalmentajaa, jonka vastuulla on liiga- ja akatemiajoukkueen maalivahdit (3-4). Jääaikaa maalivahtien kanssa on luvassa paljon, ja sinulla on valmennettavana motivoitunut ja lahjakas maalivahtiryhmä, jolta vaaditaan rooleissaan paljon – kuten myös sinultakin! Jos tämä kuulostaa siltä, että olisit oikea henkilö tehtävään, hae mukaan!

Molemmat valmennustehtävät ovat oman työn ohessa olevia tehtäviä, varsinaista palkkaa ei makseta. Tarjoamme kuitenkin RoKin organisaation, Lapin urheiluakatemian ja Santasportin laadukkaan ympäristön ja sen yhteydet ja kontaktit – tämä on loistava paikka kehittää omaa osaamistaan valmentajana!

Jos kiinnostuit tehtävistä, ota yhteyttä päävalmentaja Tuomas Liitolaan: tuomas.liitola@rovaniemenkiekko.fi