Hyökkääjä Jenna Pirttijärvi jatkaa RoKissa myös ensi kaudella
Julkaistu: 14.04.2021 00.00

Hyökkääjä Jenna Pirttijärvi jatkaa RoKissa myös ensi kaudella

Jenna Pirttijärvi, 27, on solminut vuoden jatkosopimuksen RoKin naisten edustusjoukkueen kanssa. Viime kaudella joukkueen kapteenina toiminut Pirttijärvi aloittaa ensi kaudella kolmannen täyden kautensa sinisissä.

Ranualaislähtöinen Pirttijärvi on RoKissa noussut nopeasti joukkueen kärkipelaajiin ollen kahtena viime kautena sinisten paras pistenainen ja maalintekijä Naisten Liigan sarjoissa. Viime kaudella Pirttijärvi voitti joukkueen sisäisen maali- ja pistepörssin tehoilla 20+15=35. Pirttijärvi nousi vuosi sitten myös Naisleijonien maajoukkuerinkiin, ja oli mukana myös kevään MM-leirityksessä Vierumäellä.

Pirttijärven tavoitteisiin liigassa ja maajoukkueessa RoKi oli sopivin vaihtoehto ensi kaudelle.

- Seurassa välitetään toisista ja joukkue tekee töitä yhtenäisesti. Olen vakuuttunut siitä, että Rovaniemi on minulle puitteiltaan laadukkain paikka kehittyä, kertoi Pirttijärvi tehtyään jatkosopimuksen sinisiin.

Päävalmentaja Tuomas Liitola on luonnollisesti tyytyväinen kärkihyökkääjän jatkosta Rovaniemellä.

- Hienoa, että Jenna haluaa jatkaa täällä. Hän on ollut, ja on jatkossakin tärkeä palanen meidän joukkueen palapelissä. Toivottavasti Pirttijärven nimikyltti löytyy maajoukkueen pukukopista olympialaisten yhteydessä!

Jennan otteita tulevalla liigakaudella pääset katsomaan osallistumalla RoKin naisten kausarihaasteeseen! Varaa omasi 1.6. mennessä osoitteesta: http://bit.ly/liigaalapissa