Julkaistu: 09.09.2020 00.00

Media

MEDIAJÄRJESTELYT

RoKin Naisten Liigan otteluihin on otettu kaudesta 2020-21 käyttöön akkreditointi medialle. Akkreditointi tapahtuu lähettämällä hakemus osoitteeseen: rokinaiset@gmail.com

Mainitse hakemuksessasi nimesi, media ja työnimike (toimittaja, valokuvaaja). Akkreditointi sulkeutuu perjantaisin klo 23.59.

Median sisäänkäynti on areenan pääovella ala-aulassa, jossa yhteystietoja vastaan saat pääsylipun otteluun. Pistokkeellisia työskentelypaikkoja on I-katsomon keskiosassa, mikäli paikat tulevat täyteen voi median edustaja valita paikkansa hallissa turvavälit huomioiden. Pelaajat ja valmentajat ovat haastateltavissa otteluiden jälkeen puhelimitse, haastattelutoiveet osoitetaan päävalmentaja Tuomas Liitolalle (045 3273300). Vierasjoukkue määrittää omat käytäntönsä itse.

Valokuvaajat voivat valita kuvauspaikkansa hallin istumapaikoilta, muistathan pitää turvavälin toisiin katsojiin ja kuvata istualtaan katsomossa. Pukukoppikäytävälle ja vaihtoaitioiden väliin ei turvallisuustoimenpiteenä päästetä kuvaajia tai muita median edustajia toistaiseksi.

Kuvaajien lisätiedot: Arno Hämäläinen (0400518979)

Säännöllisesti otteluissa vieraileva media voi hakea kausiakkreditointia otteluihin. Otteluun saapuessa median edustajan on kuitenkin ilmoittauduttava ja jätettävä yhteystietonsa portille.

Ottelupöytäkirjat ja tilastot löydät Jääkiekkoliiton tilastopalvelusta.

Pelaajien haastattelupyynnöt otteluiden ulkopuolella: Tuomas Liitola (045 3273300)