Lukko ja Pelicans viikonlopun vieraina
Julkaistu: 07.09.2023 23.10

Lukko ja Pelicans viikonlopun vieraina

kuva: Matias Toropainen

U20 SM-sarja jatkuu viikonvaihteessa Lappi Areenalla. Roki saa vieraakseen ensimmäistä kertaa napapiirille matkustavat Rauman Lukon sekä Lahden Pelicansin U20 joukkueet. Molemmat joukkueet on kohdattu edellisinä kausina vieraskaukalossa, Noista otteluista ei irronnut pisteitä kotiintuomisiksi.

Viime vuosina hyvin menestyneet Lukko ja Pelicans ovat tämänkin kauden ennakoissa sarjan kärkijoukkueita. Avausviikonloppuna Lukko voitti kahdesti Ässät. Joukkueen ykköstykkinä toimi Ukrainan maajoukkuepelaaja Daniil Trakth tehoin 3+1. Myös Pelicansista löytyy tehokkaita ulkomaalaisvahvistuksia, Tsekki Adam Bares on kunnostautunut erityisesti maalisyöttöjen antajana (1+7) ja tarjoilusta ovat nauttineet ruotsalainen Tim Lindfors (3+1) ja Jokerikasvatti Joona Kumpula (3+2).

Kotijoukkue Roki avasi sarjan viikko sitten pohjoisen derbyillä Kärppiä vastaan. Perjantaina Oulussa Kärpät käänsi ottelu itselleen kolmannessa erässä ja lauantaina osat vaihtuivat Rokin vahvan kolmannen erän ansiosta. Sinisten mestispelaaja Valtteri Lindroos kuritti Kärppiä tehoin 4+2.

Viime lauantain kotivoittoa oli todistamassa mukavat 280 katsojaa. Sarjapisteet voivat olla tiukassa, mutta niinhän ne on aina ;) Kotiyleisön kannustuksesta saadaan varmuudella apua.

Tervetuloa seuraamaan viikonloppuna Sinisten pistejahtia!

Pe 8.9. 17:40 ROKI U20 - Lukko

la 9.9. 13:10 ROKI U20 - Pelicans