Viikonlopun peleihin työhaalarit päällä!
Julkaistu: 17.09.2022 11.17

Viikonlopun peleihin työhaalarit päällä!

U18 aloiti sarjansa pari viikkoa sitten voitokkaasti kotona kun vastassa oli SaPko ja Kalpa Akatemia. Kuitenkin viikko sitten pelattu tappiollinen ottelu Kärpät Teamiä vastaan Oulussa yllätti ja näytti siltä että, Roki oli jättänyt työhaalarit kotiin. Ottelusta viisastuneena U18 lähti eilen totaalisen erilaisella asenteella kohti viikonlopun vierasotteluita. Tänään lauantaina Roki kohtaa Hermeksen Kokkolassa ja huomenna sunnuntaina vastaan asettuu jälleen Kärpät Team, josta Roki tietenkin nälkäisenä hakee nyt vierasvoittoa.

Päävalmentaja Niemisen mukaan edellisissä kolmessa ottelussa isona teemana on ollut ja tulee myös jatkossa olemaan oman peliin keskittyminen ja pelin kehittäminen. Sarjan avaus viikonloppuna kotipeleissä päästiin pelilillisesti tavoitteisiin, vaikka molemmissa peleissä olikin maalinteon kanssa haasteita. Haasteet maalinteon kanssa jatkuivat viime viikonloppuna Oulussa ja lisäksi puolustussuuntaan oltiin tälle sarjatasolla liian laiskoja ja flegmaattisia, Nieminen kertoo.

Juuso Nieminen on kuitenkin luottavainen omaan joukkueeseensa: - Tulevaan viikonloppuun lähdetään odottavaisin mielin sillä alla on kova treeniviikko. Paljon on kamppailtu ja panostettu 1-2 sektorin pelaamiseen niin hyökkäys- kuin puolustus näkökulmasta. Työhaalarit on kaivettu taas esiin ja uskon, että viikonloppuna nähdään erittäin työteliäs RoKi!