Henri Joki-Erkkilä mukaan U20 valmennukseen
ROKI U20Julkaistu: 08.06.2022 21.43

Henri Joki-Erkkilä mukaan U20 valmennukseen

kuvat: Arno Hämäläinen

Viime kaudella paitansa Lappi Areenan kattoon saanut Henri Joki-Erkkilä palaa sinisiin U20 joukkueen apuvalmentajana. - Henri vahvistaa meidän valmennusta erityisesti henkilökohtaisen valmennuksen sekä puolustuspelaamisen osalta. Hän oli pelaajana johtaja ja erinomainen kilpailija. Henrin kokemuksesta on hyvä ammentaa meidän nuorille pelaajille. Kertoo U20 joukkueen päävalmentaja Mika Uramo.

Joki-Erkkilä tuumii itse valmennus tehtävästää seuraavasti: - Peliuran jälkeen oli selvää, että tulevaisuudessa haluan olla jollain tapaa kiekon parissa ja ainakin tällä hetkellä valmentajan rooli tuntuu luontevimmalta paikalta.Pyrkimyksenä on tarjota pelaajille yksilöllistä tukea ja valmistaa poikia kohti miesten pelejä.Lähtään tekemään hommia kovalla vaatimustasolla, mutta hymyssä suin.

Joki-Erkkilän myötä U20 joukkueen valmennus täydentyy yhdellä tärkeällä tekijällä. Toukokuun ajan joukkueen valmennuksesta ovat vastanneet Mika Uramo, fysiikkavalmentaja Samu Paajanen ja maalivahtivalmentaja Juha Soronen. Joukkueen valmennusta ja johtoryhmää täydennetään edelleen kesän aikana.