RoKi Sininen on Pohjoisen alueen AA sarjan MESTARI!
Julkaistu: 03.04.2022 14.37

Lauantaina 2.4.2022 Lappi Areenalla pelattu Final Four -turnaus päättyi RoKi Sinisen osalta voitonjuhliin. Tunnelma oli katossa kun pitkän päivän päätteeksi kaulassa riippuivat Jääkiekkoliiton Lapin alueen aluehallituksen Antti Kosken ripustamat kultamitalit!

RoKi Sininen - RJK Punainen 4 - 0
Tasainen peli, vaikka pelillisesti peli olikin meidän hallussa. Maalipaikat olivat kuitenkin tiukassa ja maalinteko ei ollut helppoa. Vastassa oli ehkä sarjan kurinalaisinta puolustuspeliä pelaava joukkue. Kova työmäärä, paineistus ja yhteispeli toi kuitenkin tarvittavat maalit. Tasainen peli, mikä ratkesi lopullisesti vasta viimeisen 5 minuuttisen aikana. 4-0 tulos kertoo sen, että joka osa-alueella on onnistuttu.

RoKi Sininen - JHT Sininen 8 - 5
Sarjan 1. ja 2. Finaalissa ennakoi tiukkaa taistelua ja sitähän se oli. Ensimmäisestä maalista seuraavat n. 7 minuuttia tehtiin yhteensä 7 maalia lähes vuorotahtiin ja ensimmäinen erä päättyikin sitten tasalukemissa 4-4. Erätauolla painotettiin terävyyttä, huolellisuutta, kaksinkamppailujen voittamista, fyysistä sekä henkistä jaksamista ja toisen erän lainalaisuuksia. Mitään tilannetta ei voi jättää kesken. Lähdettiin vielä parantamaan omaa suoritusta. Siihen myös pystyttiin ja saatiin peli käännettyä meidän hyväksi. Pitkä päivä, kaksi peliä ja neljä kovaa erää. Tätä varten on kesä ja pitkä talvi treenattu, että jaksetaan loppuun asti. Palkintona sarjan mestaruus. Eikä yhtään tappiota kevätkaudella. On muuten kova suoritus, on sarja mikä hyvänsä. Loistava, yhtenäinen, sitoutunut ja taisteleva JOUKKUE!

Kuvia ottelusta RoKi Sininen - RJK Punainen (klikkaa kuvia, niin ne aukeavat suurempina)