RoKi Keltainen nappasi Lapin alueen AA sarjassa hopeaa
Julkaistu: 03.04.2022 13.56

RoKi Keltainen nappasi Lapin alueen AA sarjassa hopeaa

RoKi Keltaisen sarjakausi taputeltiin pakettiin lauantaina 2.4.2022 pelatussa Final Four -turnauksessa Lappi Areenalla. Voitto KeKistä päivän ensimmäisestä ottelussa vei RoKi Keltaisen finaaliin, jossa vastassa oli TIHC Tiikerit. Finaalipeli päättyi tornioilaisten voittoon ja niinpä RoKi Keltainen nappasi Lapin alueen AA sarjassa hopeaa! Joukkueen valmentaja Janne Lappalaisen pohdinnat päivän otteluista:

RoKi Keltainen - KeKi 5 - 3
RoKi sai vastaansa välierässä KeKin, joka on ollut hyvin luisteleva ja taitava porukka läpi talven. RoKin tavoitteena oli pelata ehjä ja tasapainoinen ottelu viisikkona puolustaen ja hyökäten. Ensimmäinen vartti kuitenkin mentiin KeKin hallitessa peliä, joka saikin tehtyä ensimmäisen maalin. Tästä sisuuntuneena ja omaan peliin luottaen Keltainen syttyi taistelemaan. Riittävä työmäärä ja loistavat hyökkäyksien päätökset toivat ansaitun 5-3 voiton. Loistava ottelu kaikilta pelaajilta!

RoKi Keltainen - TIHC Tiikerit 7 - 14
Loppuottelussa vastaan asettui TIHC. Ennakkoon Tornio oli lohkon paras joukkue, jota vastaan lähdettiin taistelemaan ja nauttimaan kauden viimeisestä sarjaottelusta. Alusta alkaen Tornio oli kuskin paikalla ja hallitsi peliä suurimmaksi osin. Kuitenkin päästiin maalipaikoille ja niistä myös onnistuttiin maaleja tekemään. Lopputulos 7-14 ei jättänyt jossiteltavaa voittajasta. Kuitenkin tämä oli voitettu hopea tällä joukkueella, joka on hienosti kasvanut kauden aikana. Hieno kausi kaiken kaikkiaan tältä porukalta!

Kuvia ottelusta RoKi Keltainen - KeKi (klikkaa kuvia niin ne aukeavat suurempina)