Tapahtumarikas kausi päätökseen
Julkaistu: 01.04.2022 15.06

Tapahtumarikas kausi päätökseen

RoKi U16 kausi 2021-2022 alkaa tulla päätökseensä. Sarjapelit pelattu ja muutama harjoitus enään jäljellä. Osa pelaajista suuntaa katseet pikkuhiljaa Try Out -tapahtumiin, osa jatkaa RoKin uudessa U17-joukkueessa ja osa miettii muita vaihtoehtoja.

Kausi oli kaksijakoinen. Syyskausi oli voittoisa ja huipentui ristiinkarsintoihin. Ristiinkarsinnoissa joukkue esitti kauden parastaan ja voitti molemmat pelinsä ja pääsi pelaamaan kevääksi SM alempaan jatkosarjaan. Kevätkausi oli odotetusti haastava. Kuokkaan tuli välillä rumastikin. Mutta vaikka kevätkausi oli henkisesti raskasta, niin SM-tason pelit tarjosivat pelaajille ja valmennukselle hyvää oppia ja kokemusta tulevia vuosia varten.

Nyt on aika kiittää sponsoreita, taustajoukkoja, valmentajia, jojoja, huoltajia, kannustajia, vastustajia ja pelaajia. Teistä kaikista koostui mennyt kausi. Pelaajat ovat näkyvimmässä roolissa ja tämän tarinan tähtiä, mutta myös taustalla tehdään valtavasti työtä tällaisen joukkueen pyörittämisessä. Vaikka välillä ”teki kipeää”, niin kyllä tälläkin kaudella saatiin paljon onnistumisia, kehitystä sekä hyviä muistoja.

KIITOS 💙💛

Kausi tiivistettynä seuraavilla kuvilla: