Sarjanousu SM-sarjaan varmistui!
Julkaistu: 19.12.2021 23.59

Sarjanousu SM-sarjaan varmistui!

Ristiinkarsintojen vieraspeli Kiekko-Espoo Challengeria vastaan oli joukkueelle valtava ponnistus, joka hoidettiin tyylikkäästi taistellen. Toinen peli kotona HYRIÄ vastaan oli jo lähtökohdiltaan paljon helpompi. Kovaa peliä odotimme ja asenne oli sen mukainen. Ei annettu HYRI:lle mahdollisuuksia. Toki HYRI:llä painoi edellisen päivän peli ja pitkä matkustus. Siitä huolimatta tämänpäiväinen voitto HYRI:stä oli vakuuttavaa.

Nousu SM alempaa jatkosarjaan tietää joukkueelle kovia pelejä. Haaste on iso. Mutta kovissa peleissä pelaajat ja joukkue yleensä kehittyy vaikka kehittymisen tie ei ole helppo. Mielellään otamme tulevan haasteen vastaan. Tiedossa jälleen uusia mielenkiintoisia paikkakuntia. Matkustamista riittää. Mutta niin olis riittänyt myös Mestiksessä.

Ristiinkarsintojen aikana huomasimme saavamme häkellyttävän paljon tukea eri tahoilta. Se lämmittää kovasti mieltä. Ja voin sanoa, että tämä joukkue on tehnyt kovasti töitä tämän päiväisen saavutuksen eteen. On saatu rakennettua hyvä arki. On tehty töitä tosissaan mutta ei otsa kurtussa. KIITOS kaikille mukana kulkeville!

Nyt hiljennymme hetkeksi Joulutauolle. Tammikuussa jatketaan. Tiedossa kova kevät, mutta sitähän me haluttiin ;)