U20 jatkaa SM-Sarjassa syksyllä 2022
Julkaistu: 18.04.2022 16.58

U20 jatkaa SM-Sarjassa syksyllä 2022

Pääsiäisenä päättyneet U20 SM-karsinnat saivat lappilaisittain onnellisen lopun. Rokin viimeinen 0-6 voitto Savonlinnassa nosti joukkueen karsintasarjan voittajaksi. Ennätystasaisessa sarjassa toisen SM-sarja paikan lunasti K-Vantaa. Tasapisteissä edellisten kanssa ollut Hermes karsiutui heikoimmalla keskinäisten otteluiden tuloksella.

Roki pelasi kauden aikana 53 sarjaottelua. Pisteitä kerättiin 29 ottelusta yhteensä 42 kappaletta. Huomioinarvoista ensimmäisessä täydessä U20 SM-sarjakaudessa oli joukkueen taipuminen peräti 17 maalin tappioon.

Päävalmentaja Mika Uramo summaa pitkää ja opettavaista kautta: - Kokemusta ja oppia karttui enemmän, kuin menestystä. Siitä on meille paljon hyötyä tulevaisuudessa. Me olimme jo alussa varsin nuori joukkue tähän sarjaan ja mm. kokeneimpien pelaajien varusmiespalveluksen myötä kokoonpanomme nuoreni edelleen. Joukkue oli kuitenkin sitoutunut ja hyvä henkinen läpi kauden. Pystyimme usein pelaamaan tasaisia otteluita, mutta ratkaisuvoimaa meillä ei vielä tällä kaudella riittänyt kääntämään otteluita riittävän usein voitoiksi. Koko joukkue on helpottunut ja iloinen, kun sarjapaikka lopulta pystyttiin hoitamaan kauden viimeissä ottelussa.

Kiitokset kaikille mukana olleille, yleisölle ja tukijoille. Työ jatkuu SM-sarjan merkeissä myös tulevalla kaudella.