Kausi päätökseen
Julkaistu: 03.04.2023 10.24

Kausi päätökseen

RoKi U17 kausi 2022-2023 alkaa tulla päätökseensä. Sarjapelit pelattu ja muutama harjoitus enään jäljellä. U18 Tryout muutaman pelaajan ohjelmassa ja moni jatkaa ensi kaudella RoKi U18 Suomi-sarja joukkueessa.

Menneen kauden voi jakaa joukkueen osalta karkeasti kolmeen osaan. Pre-season oli erittäin onnistunut ja antoi hyvät eväät sarjakauden alulle. Oltiin heti sarjakauden alussa valmiita. Syyskausi II-divioonan karsinta sarjassa oli voittoisa ja kieltämättä "hieman" helppo. "Väärä sarja" -kommentti kuului monen vastustajan suulta. Ja selvästikään helpot pelit eivät motivoineet kaikkia pelaajia. Suoritustaso laski helppojen pelien myötä. Kevätkauden kovempi vaatimustaso oli tiedossa. Mutta siltikään ei oltu aivan valmiita jatkosarjan (II-divisioona) alussa. Tuloksellisesti aineksia oli parempaan josta todisteena se, että onnistuimme voittamaan sarjan kaikki vastustajat.

Tästä kaudesta saatiin paljon oppia. Tulevaan Suomi-sarjaan on hyvät edellytykset lähteä rakentamaan toimivaa ja hyvää arkea saadun kokemuksen myötä.

Nyt on aika kiittää sponsoreita, taustajoukkoja, toimihenkilöitä, toimitsijoita ja pelaajia. Meillä oli peleissä mukavasti tukijoukkoja seuraamassa ja kannustamassa. Se lämmitti mieltä. Kiitos kaikkille mukana kulkeneille!

KIITOS 💙💛

Kausi tiivistettynä seuraavilla kuvilla:
https://photos.app.goo.gl/BUbU8spN7V42y6uy9