Pilkkeen tuore vastuuvalmentaja Niko Kivinummi haastattelussa
Julkaistu: 24.09.2021 11.10

Pilkkeen tuore vastuuvalmentaja Niko Kivinummi haastattelussa

Naisten akatemiajoukkue RoKi Pilkkeen vastuuvalmentajana kaudella 2021-2022 toimii Niko Kivinummi. RoKin mediatiimi otti Kivinummen haastatteluun ennen uuden kauden avausottelua huomenna Kittilässä.

Niko Kivinummi, millä miettein uuden joukkueen päävalmentajaksi?

- Innokkaana! Ei ole vähään aikaan tullut valmennettua täällä vanhempien päädyssä vaan enemmän tuolla lasten parissa. Hyvännäköinen ja mukava joukkue on kasassa (Pilkkeessä), niin mukava lähteä valmentamaan.

Millainen pelaajisto Pilkkeessä on tällä hetkellä kasassa?

- Aikalailla mukavan tasainen. Hyvällä asenteella on lähdetty liikkeelle ja hyvällä ilmapiirillä. Aika paljon on pelaajia, jotka tavoittelevat liigapaikkaa tulevaisuudessa ja sopivasti kuitenkin sellaisia pelaajia jotka ovat tulleet vain nauttimaan jääkiekosta. Mukava ryhmä valmentaa kyllä!

Mitä uutta aiot tuoda Pilkkeen valmennukseen tällä kaudella, millainen valmentaja olet?

- Omat vahvuudet tulevat tuolta taitovalmennuksen puolelta, miten tehdään päätöksiä ja havainnointia jäällä. Vähän enemmän ihmisenä kasvun kautta samalla, vaikka joukkueessa vanhempiakin pelaajia on. Sellaista ei niin perinteistä jääkiekkovalmennusta, mitä tuolla näkee. Tähän mennessä ainakin pelaajat ottaneet kaiken hyvin vastaan, niin eiköhän tästä hyvin lähden kausi käyntiin senkin puolesta.

Lauantaina alkaa U14 AA-sarja Kittilässä, sarja mitä Pilke pelasi viime kaudellakin, mitä ajatuksia uuteen sarjakauteen lähdettäessä?

- Vähän haasteita on ollut alkukaudessa, ei olla välttämättä olla vielä hirveästi harjoittelemaan suoraan pelitapoja ja muuta, mutta hyvältä näyttää muuten treeneissä. Jännä nähdä mitenkä kausi lähtee taas käyntiin.

Tsemppiä Nikolle ja koko Pilkkeen joukkueelle uuteen kauteen!

Lue lisää uudesta kaudesta: https://www.rovaniemenkiekko.fi/joukkueet/5703/uut...