Viikkoinfo: Naisten liigajoukkueen katsaus viikonloppuun, Pilkkeen kausi käyntiin lauantaina
ROKI NaisetJulkaistu: 21.09.2021 13.36

Viikkoinfo: Naisten liigajoukkueen katsaus viikonloppuun, Pilkkeen kausi käyntiin lauantaina

Rovaniemen Kiekon naisten edustusjoukkue kohtaa Naisten Liigassa tulevana viikonloppuna lauantaina pohjoisen paikallisvastus Oulun Kärpät. Kotijoukkue lähtee viikonloppun otteluun viikon ottelutauon jälkeen.

Suurin osa joukkueen pelaajista on toissaviikonloppuna altistunut koronavirukselle, ja karanteeniin määrättiin kaikki ne altistuneet pelaajat, joilta ei vielä täyttä rokotesuojaa löydy. Tämän vuoksi viime viikonlopulle otteluohjelmassa ollut kotiottelu Tampereen Ilvestä vastaan siirrettiin myöhempään ajankohtaan. Joukkueessa ei ole todettu koronatartuntoja tuona aikana, ja karanteenissa olleet pelaajat vapautuvat treeneihin torstaina.

Sairastuvalla sinisistä on tällä hetkellä slovakialaispuolustaja Paula Mandelíková, joka on ylävartalovamman vuoksi sivussa 4-8 viikkoa. Tanskalaishyökkääjä Liv Fjordbak Hansen puolestaan aloittaa tällä viikolla kontaktiharjoittelun, ja on lähiaikoina käytettävissä liigajoukkueen kokoonpanossa.

Lauantain ottelu Kärppiä vastaan alkaa Lappi Areenalla klo 13.00. Viikonlopun ottelujärjestelyistä enemmän täällä: https://www.rovaniemenkiekko.fi/joukkueet/5702/uut...

Lauantaina kautensa U14 AA-sarjassa avaa naisten akatemiajoukkue RoKi Pilke. Kausi alkaa vierasottelulla Kittilässä klo 12.30. Lisäinfoa Pilkkeen kauden alusta on luvassa lisää viikon aikana!

Ota seurantaan RoKi Pilke Instagramissa: https://www.instagram.com/rokipilke/