Alltime Oy on RoKin naisten liigajoukkueen uusi pääyhteistyökumppani!
ROKI NaisetJulkaistu: 15.09.2021 11.00

Alltime Oy on RoKin naisten liigajoukkueen uusi pääyhteistyökumppani!

Alltime Oy ja Naisten Liigassa pelaava RoKin naisten edustusjoukkue ovat solmineet kattavan pääyhteistyökumppanuuden. Yritys oli mukana jo viime kaudella RoKin naisten yhteistyökumppanien joukossa, ja nyt yhteistyötä laajennettiin hyvin merkittävästi.

- Halusimme ehdottomasti olla mukana tukemassa myös paikallista naisurheilua ja RoKi Naiset edustavat hienosti meillekin työyhteisönä tärkeää joukkuehenkeä, yhdessä ilolla tekemisen meininkiä ja sinnikkyyttä päämäärien saavuttamiseksi. Yhteistyö heidän kanssaan on toiminut meillä hyvin jo pidempään ja hyvillä mielin jatkamme yhteistyötä myös tästä eteenpäin. Jännityksellä seuraamme mihin saakka tämä joukkue pääseekään, kommentoi Alltimen Rovaniemen työpäällikkö Tanja Jurvansuu.

Alltime on valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen kiinteistönhoito- ja infrapalveluyritys, joka toimii tällä hetkellä 13 paikkakunnalla Suomessa.

- Upeaa, että Alltime lähti näin merkittävästi meidän matkaamme. Tällaiset kumppanuudet ovat avainasemassa, kun ammattimaistetaan naiskiekkoa niin RoKissa kuin yleensä Suomessa, olemme tästä kiitollisia Alltimelle. Odotamme innolla, että pääsemme suunnittelemaan lisää sisältöjä Alltimen kanssa, kommentoi RoKin naisten joukkueen viesintä- ja markkinointivastaava Arno Hämäläinen.

Yhteistyö tulee näkymään paitsi RoKin naisten liigajoukkueen pian uudistuvassa peliasussa, myös joukkueen sosiaalisen median kanavissa ja sisällöissä.

Lisätiedot: Arno Hämäläinen (+358400518979)