RoKi Naisten Luisteluleikit -ryhmä  on tarkoitettu n. 4-8 vuotiaille luistelemisesta leikin ja pelailun kautta kiinnostuneille. Luisteluleikit-ryhmä ei ole vielä varsinaista jääkiekkoa - Ryhmässä luistellaan ja leikitään, sekä ohjataan pikkuhiljaa lasta leikinomaisiin peleihin. Mukaan voi tulla helposti ensikertalaisena, mutta olisi hyvä että lapsi pysyisi jo itse pystyssä luistimilla. Varusteiksi riittää kypärä ja luistimet (ei mailaa).  


RoKi Naisten Luisteluleikit sisältää: 

-Yhteensä 11 jäävuoroa (syyskaudella 2020 3 x ilmainen tutustumiskerta + 8 x varsinainen harjoituskerta, ei syyslomaviikolla 42) maanantaisin klo 18:15 (HH1). Tutustumiskerrat: 21.9., 28.9. ja 5.10. Muut kerrat: 12.10.-7.12.2020

-Mukana ohjaamassa ja leikkimässä RoKi Naisten pelaajia! Luisteluleikit-ryhmän jäät noudattelevat harjoitussisältöjen osalta Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulumateriaaleja. 

-Ilmainen sisäänpääsy RoKi Naisten Liigan kotiotteluihin 

-Oma ranneke sekä tyttökiekkojuliste + keräilytarra julisteeseen jokaisen harjoituskerran jälkeen

-Kypärätarra

-Mahdollisuus lainata omaan käyttöön valko-pinkki Leijona Kiekkokoulun -harkkapaita  

-Hinta 60€ / syyskausi


  


Varusteet ja valmistautuminen harjoituksiin:

-Ilmoittautumisen tehneille seura ottaa Luisteluleikit-ryhmän maksuun kuuluvan Jääkiekkoliiton Seurapassi 1:n (syntynyt 2008 tai myöhemmin). Seurapassi 1 ei ole voimassa ottelutapahtumissa (Leijonaliiga, harjoitusottelut) eikä kata muissa urheilulajeissa sattuneita vahinkoja. Lisätietoja:  https://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipassit

- Omaa mailaa ei vielä tarvita, vain kypärä ja luistimet ovat pakollisia varusteita. Luistimista niin hokkarit kuin kaunokitkin käyvät, kummilla lapsi itse haluaa luistella.

- Mailoihin tutustuttaessa niitä saa lainaan ryhmästä. 

- Jäälle on hyvä pukeutua lämpimästi, esimerkiksi verryttelyasu aluspukuineen, kevyttoppapuku tai toppapuku sekä lämpimät käsineet.

- Oman vaatetuksen lisäksi Luisteluleikki-ryhmäläisillä on mahdollisuus lainata koko syyskaudeksi omaan käyttöön tuleva valko-pinkki harjoituspaita (150 cm) jonka voi pukea omien vaatteiden päälle

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti! Ilmoita toimiva ja käytössäsi oleva sähköpostiosoite jotta saat kaiken välttämättömän informaation ryhmän toimintaan liittyen. 

Lisää infoa RoKi Naisten Luisteluleikit -ryhmän toiminnasta: 

http://www.rovaniemenkiekko.fi/joukkueet/5611


Valmentaja / Projektityöntekijä

Terhi Mertanen

terhi.mertanen(at)rovaniemenkiekko.fi