Parasta harrastuksessa on kaverit!
Julkaistu: 14.02.2020 00.00

Parasta harrastuksessa on kaverit!

Kuvan E1 08-pojat asuvat eri puolilla Rovaniemeä ja käyvät kaikki eri kouluja. Silti heistä on tullut parhaita kavereita, sillä pojat tuo yhteen lähes joka ilta yhteiset harrastukset. He ovat nuoresta iästään huolimatta pelanneet jo useita vuosia samoissa jääkiekko- ja jalkapallojoukkueissa ja viettävät siis lähes kaikki illat yhdessä harjoituksissa ja viikonloput pelireissuilla.

Pojat ovat innokkaita urheilijoita ja treeneissä keskitytään täysillä itse harjoitteluun - toki useimmiten pieni keskinäinen kisa päällä: kuka jaksaa punnertaa eniten, kuka juosta ja luistella nopeiten - aina hyvässä hengessä kuitenkin. Ja vaikka treenaaminen onkin kivaa, niin silti kaikista parasta harrastuksissa on se, kun pääsee hallille viettämään aikaa tärkeäksi muodostuneiden ihmisten kanssa. Koko joukkue on täynnä hyviä kavereita ja mahtavia tyyppejä, joilla on urheilun lisäksi myös muita samanhenkisiä kiinnostuksen kohteita. Ja okei, joilla on myös samanhenkiset jutut, joita muut ei aina ymmärrä :)

Myös pelireissuilla ystävien tuki on korvaamaton. Tappioiden käsittely on porukalla paljon helpompaa, koska harmituksen voi jakaa ja niinpä siitä pääsee nopeammin yli. Voitoista nauttiminen puolestaan on monin verroin makeampaa - me tehtiin yhdessä tämä!

Vapaa-aikaa ei koululta ja harrastuksilta kovin paljoa jää, mutta niinä vähinäkin vapaahetkinä joukkuekaverit pyrkivät viettämään mahdollisimman paljon aikaa yhdessä; käydään ulkojäillä ja yökyläillään viikonloppuisin puolin ja toisin. Välillä jopa kuumeisesti suunnitellaan miten ja mihin perheiden pitäisi muuttaa, että voisi asua lähempänä joukkuekavereita :)

Urheiluharrastuksen hyviä puolia on paljon. Siinä saa terveydelle tärkeää liikuntaa, mutta usein myös elinikäisiä ystäviä - niin itse harrastajat kuin myös heidän vanhempansa.

Hyvää ystävänpäivää kaikille Rokilaisille!


Seuran uusimmat